Skip to content

Accountmanager B2B

RemoteNederland, Noord-Holland, DiemenSales

Functieomschrijving

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business bij jou in de omgeving. In jouw eigen regio ga je proactief op zoek naar nieuwe kansen en weet je klanten aan ons te binden. Wij zijn actief binnen heel Nederland en zijn o.a. voor in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland op zoek naar een nieuwe collega. Je brengt als Accountmanager de huidige en gewenste situatie in kaart bij de klant en weet hen te overtuigen van onze toegevoegde waarde. Dankzij jouw advies is de klant overtuigd en via de iPad kun je het contract direct in orde maken. Daarnaast beheer je de bestaande klanten en weet je via hen jouw klantenbestand verder uit te breiden.


Om de week ben je een dag op ons kantoor in Diemen. Tijdens deze kantoordag spreek je je collega’s, heb je een gesprek met jouw leidinggevende over de resultaten van de afgelopen periode en worden de successen van de afgelopen week gevierd. Jouw resultaten en planningen komen dan natuurlijk ook aan bod. Samen met de andere Accountmanagers kun je ervaringen delen en Vincent, onze Sales Manager, praat je bij over de laatste ontwikkelingen. Na deze dag op kantoor kun je er weer vol tegen aan om bij jou in de regio nieuwe klanten aan ons te binden.Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. Dit jaar heeft MSN voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland! Jij kunt er voor zorgen dat we blijven groeien en onze klanten van een zo goed mogelijke service kunnen voorzien.


Als Accountmanager ontvang je het volgende:

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling en persoonlijke bonus;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een auto, telefoon en tablet van de zaak;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 175 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vereisten

 • Je hebt al enige ervaring binnen de sales en weet hoe het is om acquisitie te plegen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig werken zijn je op het lijf geschreven;
 • Je hebt een energieke en positieve instelling; jij denkt altijd in mogelijkheden;
 • In de omgang ben je sociaal en enthousiast;
 • Doordat je uit de buurt van Amsterdam komt, ken je dit gebied als geen ander en weet je precies waar de kansen en mogelijkheden liggen.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050.

N.B.:
Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.


Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!