Milieu Service Nederland - Accountmanager B2B Eindhoven
Overslaan naar content

Accountmanager B2B Eindhoven

Remote
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.500 - € 3.500 per maandSales

Functieomschrijving

Bij Milieu Service Nederland werk je als accountmanager in een markt waar je snel kunt scoren. Dat is lekker! Daarnaast word je vanaf de start begeleid door onze salescoach Koen om echt te kunnen groeien. Zo maken we samen een succes van jou en van ons.


Buiten, daar gebeurt het. Daar zijn je nieuwe klanten. Buiten is waar je dus veel te vinden bent. Je ziet bijvoorbeeld een container met een ander logo en dat is voor jou genoeg aanleiding om naar binnen te stappen. Omdat je een mooie opening van het gesprek hebt, lukt het ook sneller om de klant te helpen. Iedere ondernemer moet zich namelijk met afval bezighouden, maar wil dit niet. Dat ga jij voor ze oplossen. De markt is enorm in beweging, dat betekent dat de kansen letterlijk op straat liggen voor je. Natuurlijk zorg je niet alleen maar voor nieuwe klanten. Ook pak je bij je bestaande klanten alle mogelijkheden vast. Je benut deze kansen door:


 • Proactief bij klanten binnen te lopen. Afval ligt op straat, jouw kansen ook.
 • Je bestaande klanten nóg verder te helpen met relatiebeheer. Ze moeten er gewoon helemaal niet over na hoeven denken.
 • Te adviseren hoe bedrijven het slimste om kunnen gaan met hun afvalstromen.
 • De beste deals te scoren.

Wat bieden wij?

In deze rol werk je zelfstandig maar ook in een team. Dat klinkt een beetje als een containerbegrip, maar het is wel waar we voor staan bij Milieu Service Nederland. Je krijgt een werkomgeving waar je kunt scoren, en waar we elkaar helpen. Wil je je ontwikkelen? Dan kan dat hier. Salescoach Koen staat vanaf de eerste dag voor je klaar om je te begeleiden en razendsnel naar het volgende niveau te brengen. Doorgroeien is hier absoluut mogelijk. Velen gingen je al voor. Wat ook wel fijn is, we zijn gezond. En we groeien hard. De afgelopen 8 jaar met 20% per jaar bijvoorbeeld. Op het gebied van duurzaamheid en afval liggen enorme kansen en daar kun jij van profiteren als accountmanager want je klanten willen en moeten daar iets mee. Naast dit alles krijg je natuurlijk ook:


 • Een salaris tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur);
 • Een persoonlijke bonus, oplopend tot meerdere maandsalarissen per jaar.
 • Een Volkswagen Polo waar je ook privé in kan rijden
 • Mobiele telefoon (Samsung) en tablet van de zaak
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Pensioenregeling bij SPNG;
 • Mogelijkheid om veelal vanuit huis te werken. Een keer in de 2 weken hebben we een kantoordag.
 • Een markt waarin je heel snel kunt scoren.

Vereisten

Omdat we elk jaar groeien, zoeken we meerdere collega’s. We vinden het fijn als je al enige ervaring hebt met acquisitie en sales want dat zorgt ervoor dat je sneller kunt scoren. Het moet in je zitten zeggen we altijd. De rest leren we je wel. Wat je ook bent verder:


 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Met jouw commerciële drive zie je kansen én weet je deze te benutten;
 • Je bent goed in onderhandelen en het sluiten van deals;
 • Je werkt zelfstandig en kunt goed omgaan met de vrijheid die je in de buitendienst hebt;
 • Je bent sterk in het contact met (potentiële) klanten, laat je niet makkelijk afwimpelen en raakt niet ontmoedigd bij tegenslagen;
 • Het werken met targets zie je als positieve motivatie om successen te behalen;
 • Je werkt elke twee weken minimaal één dag vanuit ons kantoor in Diemen.


Het team is hongerig om te scoren en er heerst een gezonde competitiedrift. Die competitie onderling maakt het ook juist leuk om hier te werken. Aan de andere kant helpen we elkaar ook. Zo kunnen we namelijk nog beter worden en de doelstellingen halen. Halen we die dan vieren we dat ook. Successen zijn belangrijk en daarom staan we daar ook regelmatig bij stil. Wat ook wel lekker is, 1x in de twee weken hebben we een kantoordag. Voor de rest ben je buiten te vinden. De manager is er wel, maar staat dus niet op je vingers te kijken wat je allemaal aan het doen bent. Zijn we wel met zijn allen op kantoor dan is de sfeer enorm positief.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een snelgroeiend bedrijf met ongeveer 200 enthousiaste collega’s. We zijn uitgeroepen tot FD Gazelle (al voor het zevende jaar op rij!) en Beste Onderneming van 2022. Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zo gewaardeerd worden. En werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan onze recruiter Stacy Noorbergen via 06 512 93 483 of 088 - 08 09 050.

N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Remote

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!