Overslaan naar content

Accountmanager B2B Nijmegen

Nijmegen, Gelderland, Nederland€ 2.500 - € 3.500 per maandSales

Functieomschrijving

Jouw klanten écht waarde bieden en daardoor mooie resultaten boeken: dat is waar jij energie van krijgt. Als accountmanager bij Milieu Service Nederland ben je zowel verkoper als adviseur, leer je jouw regio nóg beter kennen en heb je een goede werk-privébalans. We zijn al jaren een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, maar zien nog veel kansen. Help jij ons om duurzame successen te behalen? Wij zoeken accountmanagers in heel Nederland.


Als accountmanager genereer je new business bij jou in de regio. Je bent niet bang om bij bekenden en onbekenden binnen te lopen en proactief op zoek te gaan naar kansen. Ook weet je klanten aan ons te binden door hen te overtuigen van onze meerwaarde. In de 35 jaar dat we bestaan, zijn we getransformeerd van een traditioneel afvalverwerkingsbedrijf naar een techplatform dat iedereen in de branche verbindt. Je kunt jouw klanten daardoor niet alleen de beste deal in de buurt bieden, maar hen ook helpen om duurzamer te ondernemen. Naast het aantrekken van nieuwe klanten beheer je ook bestaande klanten. Hiervoor heb je regelmatig contact met onze serviceafdeling.


In deze rol werk je zelfstandig en heb je veel vrijheid. Je bent onderdeel van een team van ongeveer 20 accountmanagers. We hebben allemaal een grote salesdrive. Wanneer het kwartaal ten einde loopt, trekt iedereen bijvoorbeeld een laatste sprint voor het beste resultaat. Maar met een collega bellen om te sparren over de beste oplossing voor jouw klant doen we ook graag. Kennisdeling vinden we belangrijk, daarom investeren we daar veel tijd in. Onze salescoach Koen helpt je met trainingen en begeleiding op maat, zodat jij klanten zo goed mogelijk kunt helpen. Denk hierbij aan productkennis, systeemkennis en verkooptechnieken.


Een ‘duurzame carrière’ is bij ons geen cliché. We zijn er trots op dat veel collega’s al jarenlang bij ons werken. We vertellen je graag over de mogelijkheden om door te groeien in deze functie, zoals een doorstroom naar Grootzakelijk of Vastgoed.


Vereisten

Omdat we elk jaar groeien, zoeken we meerdere collega’s. Ben je medior of senior in je vak? Dan kunnen we jouw ervaring goed gebruiken. Ook ambitieuze junioren spreken we graag. We vinden het wel belangrijk dat je al (enige) ervaring hebt met acquisitie en sales (in de buitendienst).

 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Met jouw commerciële drive zie je kansen én weet je deze te benutten;
 • Je bent goed in onderhandelen en het sluiten van deals;
 • Je werkt zelfstandig en kunt goed omgaan met de vrijheid die je in de buitendienst hebt;
 • Je bent sterk in het contact met (potentiële) klanten, laat je niet makkelijk afwimpelen en raakt niet ontmoedigd bij tegenslagen;
 • Het werken met targets zie je als positieve motivatie om successen te behalen;
 • Je werkt elke twee weken minimaal één dag vanuit ons kantoor in Diemen.

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur);
 • Een persoonlijke bonus;
 • Auto van de zaak;
 • Mobiele telefoon en tablet van de zaak;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Pensioenregeling bij SPNG;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen, seminars en trainingen. Bijvoorbeeld onze Sales-kwartaaldagen met interessante sprekers en trainers;
 • Een veelzijdige functie waarin je bijdraagt aan de groei van Milieu Service Nederland.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met ongeveer 200 enthousiaste collega’s. We zijn uitgeroepen tot FD Gazelle (al voor het zevende jaar op rij!) en Beste Onderneming van 2022. Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zo gewaardeerd worden. En werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan onze recruiter Stacy Noorbergen via 06 512 93 483 of 088 - 08 09 050.

N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!