Skip to content

Accountmanager B2B Zuid-Nederland

RemoteNederland, Limburg, MaastrichtSales

Functieomschrijving

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business bij jou in de regio. In jouw regio ga je proactief op zoek naar nieuwe kansen en weet je klanten aan ons te binden. Je brengt de huidige en gewenste situatie in kaart bij de klant en weet hen te overtuigen van onze toegevoegde waarde. Door jouw advies is de klant overtuigd en via de iPad kun je het contract direct in orde maken. Daarnaast beheer je de bestaande klanten en weet je via hen jouw klantenbestand verder uit te breiden.


Om de week ben je een dag op ons kantoor in Diemen. Tijdens deze kantoor dag spreek je je collega’s, heb je een gesprek met jouw leidinggevende over de resultaten van de afgelopen periode en worden de successen van de afgelopen week gevierd. Jouw resultaten komen dan natuurlijk ook aan bod. Samen met de andere Accountmanagers kun je ervaringen delen en Vincent praat je bij over de laatste ontwikkelingen. Na deze dag op kantoor kun je er weer vol tegen aan om bij jou in de regio nieuwe klanten aan ons te binden.Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn.

Als Accountmanager ontvang je het volgende:

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling en persoonlijke bonus;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een auto, telefoon en tablet van de zaak;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vereisten

 • Je hebt al enige ervaring binnen de sales en weet hoe het is om acquisitie te plegen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig werken zijn je op het lijf geschreven;
 • Je hebt een energieke en positieve instelling; jij denkt altijd in mogelijkheden;
 • In de omgang ben je sociaal en enthousiast;
 • Doordat je al ervaring hebt in dit gebied of hier vandaan komt, ken je de provincie als geen ander en weet je precies waar de kansen en mogelijkheden liggen.


Solliciteren op de vacature van Accountmanager B2B?

Via de sollicitatiebutton kun je jouw cv en korte motivatie toesturen aan Stacy Noorbergen, Corporate Recruiter bij Milieu Service Nederland. Je mag verwachten dat je binnen drie werkdagen hoort of er een (digitale) kennismaking ingepland zal worden. Heb je nog vragen? Bel dan 088 – 08 09 050.


Na de eerste kennismaking met Stacy kan er een assessment worden afgenomen voorafgaand aan het tweede gesprek. Als we naar aanleiding van het vervolggesprek allebei nog steeds enthousiast zijn, dan worden de praktische zaken besproken en kunnen we uitkijken naar onze samenwerking.


N.B.: Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!