Skip to content

Accountmanager MKB

RemoteNederland, Noord-Holland, DiemenSales

Functieomschrijving

Bij Milieu Service Nederland streven we naar een volledig circulaire economie. Wij zijn een snelgroeiend en dynamisch familiebedrijf, gevestigd in Diemen. Door afval zo goed mogelijk gescheiden in te zamelen, kan het worden hergebruikt als grondstof. Het inzamelen van afval doen wij dan ook op de meest duurzame en efficiënte manier, door bijvoorbeeld perscontainers in te zetten en zo veel mogelijk afvalstromen te scheiden. Dat doen we niet alleen, want dat doen we samen met onze klanten. Jij gaat daar als Accountmanager MKB samen met hen het verschil in maken, door met zo veel mogelijk (nieuwe) klanten een samenwerking aan te gaan en deze te optimaliseren. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Je gaat als Accountmanager bij jou in de regio actief op zoek naar nieuwe kansen en jij weet klanten aan ons te binden. Binnen heel Nederland werken wij samen met verschillende soorten organisaties op het gebied van afvalinzameling. Van de bakker op de hoek tot een grote multinational op de Zuidas, maar ook van de kledingwinkel in het dorp iets verderop tot aan het ziekenhuis. Als Accountmanager breng je de huidige én de gewenste situatie in kaart, om zo direct onze toegevoegde waarde aan te tonen. Jij weet precies het juiste advies te geven en via de iPad kan het contract direct digitaal opgemaakt en ondertekend worden. Bij jou in de regio ga je natuurlijk ook de bestaande en door jou aan ons gebonden klanten beheren. Samen met hen zorg je ervoor dat zij verder aan de slag gaan met afvalscheiding, recycling en duurzaamheid.


Om de week ben je een dag op ons kantoor in Diemen. Tijdens deze dag op kantoor heb je contact met de binnendienst, bespreek je de resultaten en planningen met Vincent (Sales Manager bij MSN) en praat je bij met alle collega's over de laatste ontwikkelingen. Natuurlijk worden aan het eind van de dag ook de successen gevierd onder het genot van een vrijdagmiddagborrel met wat lekkers. Na deze dag op kantoor kun je er weer vol tegen aan om bij jou in de regio nieuwe klanten aan ons te binden. Op dit moment zoeken we een nieuwe collega in o.a. Noord-Limburg, de regio Zuid-Holland en in Flevoland. Wil jij jouw salestalent verder ontwikkelen? Lees dan snel verder!Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn. Jij kunt er voor zorgen dat we blijven groeien en onze klanten van een zo goed mogelijke service kunnen voorzien.


Als Accountmanager ontvang je het volgende:

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling en persoonlijke bonus;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een auto, telefoon en tablet van de zaak;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Vereisten

 • Je hebt al enige sales-ervaring als bijv. Accountmanager of Verkoper of in een zakelijke omgeving en je weet hoe het is om acquisitie te plegen;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig werken is je op het lijf geschreven;
 • Je hebt een energieke en positieve instelling; jij denkt altijd in mogelijkheden;
 • In de omgang ben je sociaal en enthousiast;
 • Doordat je uit het gebied komt waar je werkt, ken je de regio als geen ander en weet je precies waar de kansen en mogelijkheden liggen.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050 en vragen naar Björn Bogerd.

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!