Skip to content

Administratief Medewerker

Nederland, Noord-Holland, DiemenLeveranciersmanagement

Functieomschrijving

Zorg jij ervoor dat alle data correct wordt verwerkt, wijzigingen goed in het systeem komen te staan en alle klantgegevens op orde zijn? Op het moment dat een klant bijvoorbeeld vaker een container wil laten ledigen of er andere wijzigingen plaatsvinden, zorg jij er als Administratief Medewerker voor dat dat correct verwerkt wordt. Jij bent, in een team van hechte collega's, verantwoordelijk voor het invoeren, controleren en verwerken van alle wijzigingen. Met jouw oog voor detail herken je eventueel gemaakte fouten en corrigeer je deze. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren en verbeteren van de processen. Zo maak je het werk van jezelf én al jouw collega’s een stuk makkelijker. Samen komen we verder bij MSN!


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels bijna 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. 


Vereisten

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo 4-niveau;
 • Je bent nauwkeurig, gestructureerd en administratief onderlegd;
 • De Nederlandse taal beheers je volledig, zowel in woord als geschrift.


Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. Je gaat als Administratief Medewerker aan de slag binnen een hecht team en ontvangt o.a. het volgende:

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050.

N.B.:
Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!