Skip to content

(Senior) Administratief Medewerker

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 2.400 - € 3.600 per maandInkoop

Functieomschrijving

Kom jij helemaal tot je recht in de wereld van operationele inkoop? Ben je bedreven in het optimaliseren van onze dienstverlening en geniet je ervan om nauw samen te werken met leveranciers? Dan is de rol van Administratief medewerker bij Milieu Service Nederland dé baan voor jou!


In deze functie heb je diverse verantwoordelijkheden. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van route aanpassingen, het maken van afspraken met onze partners over operationele dienstverlening en het optimaliseren van onze ingekochte diensten. Daarnaast speel je een cruciale rol bij het verwerken van de diensten die door ons salesteam zijn verkocht.


Als Inkoop Coördinator werk je nauw samen met je collega's en draag je verantwoordelijkheid voor de inkoop van dienstverlening bij Milieu Service Nederland. Het merendeel van ons werk besteden we uit aan diverse partners. Tijdens het inkoopproces zoek je naar de meest geschikte leveranciers op basis van verschillende criteria.


Om succesvol te zijn in deze rol is het van groot belang dat je probleemanalyse kunt toepassen, een vooruitziende blik hebt en goed met cijfers kunt omgaan. Je moet in staat zijn om gegevens te analyseren en te interpreteren, zodat je de beste beslissingen kunt nemen voor onze organisatie.

Als je op zoek bent naar een uitdagende functie waarin je je inkoopvaardigheden kunt benutten en nauw kunt samenwerken met diverse afdelingen binnen ons bedrijf, dan is deze rol bij Milieu Service Nederland absoluut iets voor jou. Doe mee met ons team en maak een verschil in de wereld van inkoop!


Jouw takenpakket bestaat uit;

 • Coördineren van inkoopactiviteiten binnen de afdeling Inkoop
 • Samenwerken met verschillende afdelingen
 • Een actieve bijdrage leveren aan de digitalisering van Milieu Service Nederland
 • Analyseren en interpreteren van gegevens
 • Onderhouden van relaties met leveranciers

Vereisten

 • Ten minste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van inkoopprocessen en -systemen;
 • Je kijkt verder dan het proces zelf;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, Nederlands en Engels;
 • Kennis van Excel een vereiste;
 • Proactieve en resultaatgerichte houding;


Arbeidsvoorwaarden

Als Administratief Medewerker ontvang je het volgende:

 • Een salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring tussen de €2.400 en €3.600 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; minimaal 24 vakantiedagen per jaar en 3,5 ATV dag;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een eigen fitnessmogelijkheid op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Regelmatig bedrijfs- en afdelingsuitjes;
 • Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden zoals het volgen van een Lean training en onze eigen MSN Academy ;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën; je krijgt de vrijheid om kansen te pakken als je die ziet.


Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!