Milieu Service Nederland - Administratief Medewerker Inkoop
Overslaan naar content

Administratief Medewerker Inkoop

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.200 per maandInkoop

Functieomschrijving

1,6 miljoen liter tomatensaus, waar laat je dat?'
Het zijn geen alledaagse situaties, zelfs niet bij Milieu Service Nederland; Maar dit was één van de klantvragen waar onze afdeling Inkoop mee te maken kreeg in de afgelopen periode.

Als Medewerker Inkoop Administratie heb jij een cruciale rol, want zonder inkoop worden de containers bij onze klanten niet geledigd, en jij maakt met jouw werkzaamheden direct het verschil om onze klant tevreden te stellen. Door klanttevredenheid te garanderen, draag je niet alleen bij aan de vreugde van onze afdeling, maar ook aan het succes van onze organisatie.

Wanneer onze klanten voor ons kiezen, vertrouwen ze op onze expertise om de juiste leveranciers te selecteren die voldoen aan hun specifieke behoeften.


Als Medewerker Inkoop Administratie vertaal jij de klantwens naar de vraag: 'bij wie ga ik deze diensten inkopen?'. Een heleboel taken gaan in onze online omgevingen geautomatiseerd op basis van wie er rijdt, maar bij speciale opdrachten waarbij iets juist wél of niet kan, zoals beperkte tijden waarop containers geledigd kunnen worden, dan ben jij de bepalende schakel of dit in goede banen geleid gaat worden.
Je bent niet alleen een deskundige in het beheren van relaties met leveranciers, maar ook in het oplossen van eventuele klachten of uitdagingen die naar boven komen bij de serviceafdeling.


Dit vragen wij van jou:

 • Je bent vaardig met Excel en Outlook;
 • Je kunst snel schakelen en houdt ervan om lekker door te pakken;
 • Je werkt graag in computersystemen en hebt deze snel onder de knie;
 • Je bent gestructureerd, ondernemend en niet bang om zelf initiatief te nemen;
 • Je beschikt minimaal over een mbo-diploma;
 • Het is een pré als je in de afgelopen jaren al werkervaring hebt opgedaan in de richting van inkoop en/of service;
 • Jij bent als een spin in het web en weet te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en afdelingen.


Wat bieden wij?

In deze rol werk je nauw samen met verschillende afdelingen binnen Milieu Service Nederland, waaronder de teams van service, sales en uiteraard je eigen team. Je bevindt je in een werkomgeving waar prestaties worden beloond en waar collega's elkaar ondersteunen. Heb je de wens om jezelf verder te ontwikkelen, dan kijken wij binnen de organisatie altijd graag verder voor je.


Naast deze kansen bieden we natuurlijk ook:

 • Een salaris tussen de €2.500,- en €3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een stimulerende vitaliteitsbonus van maximaal €1.500,-;
 • Profiteer van een aantrekkelijke (bedrijfs-)bonusregeling die je presentaties erkent en beloont;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Geniet van minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen, voor een evenwichtige werk-privébalans;
 • Een solide pensioenregeling, inclusief de optie om oude regelingen in te brengen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een fitnessruimte bij ons op kantoor en elke dag vers fruit, daarnaast word je extra beloond voor het stoppen met roken en/of het behalen van je afvaldoelen;
 • Gezellige bedrijfs- en afdelingsuitjes;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën; we moedigen je aan om kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen. Jij hebt je eigen roer in handen.


Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een snelgroeiend bedrijf met ruim 200 enthousiaste collega’s. We zijn uitgeroepen tot FD Gazelle (al voor het zevende jaar op rij!) en Beste Onderneming van 2022. Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zo gewaardeerd worden. En werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem gerust contact op met onze recruiter Jeroen de Bilde via een telefoontje of een WhatsApp-bericht op 06 28 74 80 88. Je kunt ook een e-mail sturen naar recruitment@milieuservice.nl.


N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!