Skip to content

Afstudeerstage (Sales, Marketing, Logistiek)

Nederland, Noord-Holland, DiemenMilieu Service Nederland

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een organisatie waar je jouw scriptie kunt gaan schrijven? Zoek niet verder, want bij Milieu Service Nederland in Diemen hebben we verschillende mogelijkheden om jouw studie af te ronden. Misschien dat je na het afronden van jouw scriptie kunt aanblijven als collega bij MSN, zodat je direct jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt kan zetten!


Logistiek

In onze branche kun je niet stilzitten en daarom zijn wij voortdurend bezig met verbetering en innovatie. Daar kun jij een bijdrage aan gaan leveren, want op zowel operationeel gebied als voor wat betreft de planning van onze wagens weten we dat er altijd verbeteringen gedaan kunnen worden. Welke verbeteringen dat zijn? Dat weet jij feilloos op papier te zetten en daarover ga jij ons adviseren. Met jouw frisse blik en up-to-date kennis van de sector voer jij jouw onderzoek uit en schrijf jij jouw adviesrapport.


Waar wij naar op zoek zijn, is een verbetervoorstel voor wat betreft de planning van onze ritten of het beter inzetten van ons materiaal en wagenpark. Samen formuleren we hieromtrent een onderzoeksvraag die voldoet aan de eisen vanuit school én de wens die wij binnen Milieu Service Nederland hebben. Heb jij zelf nog een ander of misschien wel beter voorstel? Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Sales

Bij Milieu Service Nederland hebben we een mooie onderzoeksvraag klaarliggen waar je mee aan de slag kan. Onder het mom voorkomen is beter dan genezen, zijn wij benieuwd naar wat wij kunnen doen om onze klanten zo veel en zo lang mogelijk te behouden. Wij staan voor een duurzame samenwerking met onze klanten, maar de concurrentie in de afvalbranche is groot. Jouw onderzoek zal zich dus richten op het behouden (of terugwinnen) van klanten. Wat kunnen wij hierin doen? Wat moeten wij veranderen? Wat is de beste weg om te bewandelen? Of ga jij liever aan de slag met het analyseren van nieuwe kansen? Binnen welk type bedrijven kunnen wij verder groeien? Waar liggen nieuwe mogelijkheden? Jij kan hier met jouw frisse blik en up-to-date kennis vanuit jouw studie feilloos een adviesrapport over schrijven.


Binnen MSN onderscheiden we verschillende branches en doelgroepen voor wie wij de afvalinzameling verzorgen, welke allemaal een andere benadering vereisen. Samen gaan we op zoek naar een concrete onderzoeksvraag die voldoet aan de eisen vanuit school én aan de wens die wij binnen Milieu Service Nederland hebben. Heb jij zelf nog een ander of misschien wel beter voorstel? Wij gaan graag het gesprek met je aan!


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels een kleine 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vereisten

 • Je bent een student die een hbo-opleiding volgt in de richting Logistiek of Sales/Accountmanagement;
 • Je zit in het laatste schooljaar en bent op zoek naar een afstudeerstage;
 • De stageperiode start na de zomervakantie en je bent minimaal 5 maanden beschikbaar;
 • Je bent gemotiveerd en leergierig;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal en bent nauwkeurig;
 • Van nature ben jij zelfstandig en onderzoekend.


Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn.


Als stagiair ontvang je:

 • Een stagevergoeding en de mogelijkheid om na jouw afstuderen direct aan de slag te gaan als collega binnen MSN;
 • Intensieve begeleiding gedurende jouw stageperiode (september ’22 – januari ’23);
 • Een afstudeerstage waarin je veel kunt leren in een fijne werkomgeving en waarin je echt onderdeel uit maakt van het team;
 • De leukste collega’s en meer dan genoeg ruimte voor eigen initiatief;
 • Een gezonde werkomgeving met fruit, sportmogelijkheden en leuke uitjes & borrels.


Afstuderen bij Milieu Service Nederland in Diemen?

Stuur jouw cv en korte motivatie toe via een mail naar recruitment@milieuservice.nl en dan zal onze Corporate Recruiter Björn je binnen twee werkdagen laten weten of en wanneer we een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!