Skip to content

Backoffice Medewerker

Nederland, Noord-Holland, DiemenService

Functieomschrijving

Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat onze klanten worden voorzien van de beste service. Jij krijgt (complexe) vraagstukken voorgelegd, die je zelfstandig en samen met het team weet te behandelen. Jij denkt in oplossingen en houdt van aanpakken.


Vraagstukken komen binnen via de telefoon en per mail, waarbij je schakelt met diverse leveranciers, dit zijn de partners waar wij mee samen werken. Je bent administratief sterk, alles wat telefonisch wordt besproken log jij in het klantportaal, daardoor is alle informatie beschikbaar voor jou en jouw collega’s. Als vast aanspreekpunt voor de klanten binnen de branche waar jij je op focust heb je veelvuldig contact met onze klanten.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels bijna 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor diverse klanten, variërend van hele grote ondernemingen tot de plaatselijke bakker. Wij doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vereisten

 • Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt al ervaring in een klant- of servicegerichte functie en denkt altijd in oplossingen
 • Communicatief ben je sterk en je weet hoe het is om te werken binnen een dynamische omgeving;
 • Je bent zelfverzekerd en hebt een positieve houding;
 • Je bent overtuigend, je hebt een hands on mentaliteit en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Tijdens hectische periodes houd jij je hoofd koel; je bent stressbestendig en behoudt het overzicht te allen tijde;
 • Zowel in woord als geschrift beheers je de Nederlandse taal volledig.


Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf en hebben voor de zesde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn.


Bij Milieu Service Nederland ontvang je:

 • Een goed salaris tussen de €13,27 en €15,58 per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring en met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050 en dan beantwoorden we je vragen graag!

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!