Skip to content

Business Analist Inkoop

Nederland, Noord-Holland, DiemenInkoop

Functieomschrijving

Als Business Analist Inkoop adviseer jij het management aan de hand van de beschikbare data over inkoop strategieën en mogelijke optimalisaties. Je signaleert trends, problemen en kansen en deze zet je om in verbetervoorstellen en eventuele oplossingen. Je brengt behoeftes in kaart, analyseert beschrijft en modelleert inkoopprocessen aan de hand van de jaarlijks overeengekomen condities met partners. Wij besteden namelijk een groot deel van het werk uit aan verschillende externe leveranciers, aan jou de taak om te kijken of dit anders, beter, en eventueel efficiënter kan. Je gaat altijd voor innovatieve oplossingen die de kwaliteit en effectiviteit verbeteren en neemt de organisatie daar proactief in mee door het delen van jouw kennis en bevindingen.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vereisten

 • Je werkt planmatig en gestructureerd met een oog voor details;
 • Je beschikt ten minste over een hbo werk- en denkniveau en hebt jouw opleiding afgerond in de richting van Business intelligence, Bedrijfskunde of vergelijkbare data gedreven studierichting;
 • Excel heeft voor jou geen geheimen, scripts en macro’s ontwikkel je met plezier;
 • Je hebt ervaring met PowerBI (of vergelijkbare tools);
 • Je hebt ervaring met Lean-werken en bent vaardig met Microsoft Office 365 (etc.);
 • De Nederlandse taal beheers je volledig, zowel in woord als geschrift;
 • Je hebt drie jaar werkervaring en bent toe aan een nieuwe uitdaging.

Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. Je gaat als Business analist aan de slag binnen een hecht team en ontvangt o.a. het volgende:

 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding en een pensioenregeling waarbij werkgever de meeste kosten draagt;
 • Op basis van een fulltime dienstverband: 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om 3 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Een bedrijfsbonusregeling op basis van de realisatie van onze doelen;
 • Een goed bereikbare kantoorlocatie zowel per openbaar vervoer als per auto met voldoende gratis parkeermogelijkheden
 • Een intensief en persoonlijk inwerktraject waarin we jou alles uitleggen en eigen maken;
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatieven;
 • Een gezonde werkomgeving met dagelijks fruit, sportmogelijkheden en leuke uitjes & maandborrels.

Solliciteren op deze vacature?

Via de sollicitatiebutton kun je jouw cv en korte motivatie toesturen aan Stacy Noorbergen, Corporate Recruiter bij Milieu Service Nederland. Je mag verwachten dat je binnen drie werkdagen hoort of er een (digitale) kennismaking ingepland zal worden. Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088 - 08 09 050.

Na de eerste sollicitatiegesprek met Stacy kan er een assessment worden afgenomen voorafgaand aan het tweede gesprek. Als we naar aanleiding van het vervolggesprek allebei nog steeds enthousiast zijn, dan worden de praktische zaken besproken en kunnen we uitkijken naar onze samenwerking in Diemen.

N.B.: Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!