Skip to content

Business Intelligence Analist

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 3.000 - € 4.600 per maandFinance

Functieomschrijving

Als Business Intelligence Analist help jij Milieu Service Nederland met het vertalen van vragen naar data gedreven oplossingen. Je komt te werken in een snel groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is en waar we in toenemende mate digitaliseren. Jouw kennis en ervaring komt hier uitstekend van pas, want jij weet data om te zetten in rapportages en adviezen waarmee managers gerichte beslissingen kunnen nemen. Je gaat daarom in overleg met de stakeholders bij verschillende afdelingen en werkt tot in detail uit wat men nodig heeft om te kunnen presteren. Je verzamelt en analyseert data op een gestructureerde manier om die vervolgens te visualiseren in Power BI. Daarbij combineer je technische kennis met uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden. Ervaring met datawarehousing en Power BI is een pré, affiniteit met data is een must. Je hebt oog voor kwaliteit en detail en je gaat een technische uitdaging niet uit de weg. Je acteert zelfstandig en je bent sterk in de communicatie met de gebruikers van onze producten.

Vereisten

 • HBO of WO werk - en denk niveau;
 • Ervaring met Power BI, SQL, python, data modelleren, data integratie of met databases;
 • Kennis van data-analyse en bedrijfsprocessen;
 • In staat om data en informatie te vertalen naar verschillende lagen van de organisatie en hier een passend advies op te geven;
 • Communicatief sterk en in staat om managementrapportages en verbetervoorstellen te schrijven;
 • Flexibel, pragmatisch en je wilt het maximale uit jezelf halen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige functie waarbij je een belangrijke rol hebt in het inspelen op de data wensen van de verschillende afdelingen;
 • Een salaris tussen de €3000 en €4600 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) en een pensioenregeling bij SPNG; 
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en een mobiele telefoon;
 • Een gezonde werkomgeving met dagelijks vers fruit, stoelmassage, een gym, en sportlessen op kantoor;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen, seminars en trainingen om jezelf te ontwikkelen;
 • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s en aandacht voor de medewerker;
 • Werken in een snel groeiende omgeving waar je actief bijdraagt aan onze missie om Nederland afvalvrij en CO2 -neutraal te laten ondernemen;
 • Regelmatige uitjes met collega’s en een maandelijkse vrijdagmiddagborrel!

Over Milieu Service Nederland


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Lysberth Wassenaar bereiken op 06 483 54 731 of op 088 - 08 09 050.


N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!