Skip to content

Chauffeur Minipers (B-rijbewijs)

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.350 per maandOperationeel

Functieomschrijving

Als chauffeur kom je te werken in een jong en ambitieus team. Elke ochtend start je op onze expeditie en stap je op je eigen wagen. Je gaat op pad met de speciaal voor Milieu Service Nederland gebouwde auto waarmee je naar de eerste klant rijdt. Daar wissel je de Miniperscontainer om en met de volle container op de wagen rijd je naar de stortplek om hem te legen. Met deze lege container vervolg jij je route, op naar de volgende klant!


Vereisten

 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
 • Je bent stressbestendig en werkt zelfstandig;
 • Als persoon ben je sociaal en toegankelijk voor klanten en collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring vanaf €2.350 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;

 • Een contract voor 40 uur per week en je komt rechtstreeks bij ons in dienst; 
 • Overuren die je maakt worden tegen 130% uitbetaald;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, 8% vakantiegeld, pensioen en een vergoeding tijdens elke werkdag om bijvoorbeeld een kop koffie te halen onderweg;
 • Minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen;
 • Je start om te beginnen met een contract voor een bepaalde periode met één maand proeftijd. Bij goed functioneren volgt er daarna een contract voor langere tijd;
 • De leukste collega’s en meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden;

 • Een gezonde werkomgeving met fruit, sportmogelijkheden en leuke uitjes & borrels.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.


of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!