Skip to content

Chauffeur Minipers (B-rijbewijs)

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 12,69 per uurOperationeel

Functieomschrijving

Als chauffeur kom je te werken in een jong en ambitieus team. Elke ochtend start je op onze expeditie en stap je op je eigen wagen. Je gaat op pad met de speciaal voor Milieu Service Nederland gebouwde auto waarmee je naar de eerste klant rijdt. Daar wissel je de Miniperscontainer om en met de volle container op de wagen rijd je naar de stortplek om hem te legen. Met deze lege container vervolg jij je route, op naar de volgende klant! Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vereisten

 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
 • Je bent stressbestendig en werkt zelfstandig;
 • Als persoon ben je sociaal en toegankelijk voor klanten en collega’s.

Jij krijgt

 • Salaris! Als Chauffeur ontvang je minimaal €13,13 per uur en elk jaar kun je hier een stap omhoog in maken;
 • Een contract voor 40 uur per week en je komt rechtstreeks bij ons in dienst; 
 • Overuren die je maakt worden tegen 130% uitbetaald;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, 8% vakantiegeld, pensioen en een vergoeding tijdens elke werkdag om bijvoorbeeld een kop koffie te halen onderweg;
 • 24 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om een extra vakantiedag bij te verdienen als je het gehele jaar niet ziek bent;
 • Je start om te beginnen met een contract voor een bepaalde periode met één maand proeftijd. Bij goed functioneren volgt er daarna een contract voor langere tijd;
 • De leukste collega’s en meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden;

 • Een gezonde werkomgeving met fruit, sportmogelijkheden en leuke uitjes & borrels.

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn.

Aan de slag als Chauffeur in de omgeving van Amsterdam?

Solliciteer kan via de sollicitatieknop of stuur Bas (Teamleider Planning) een mail of bericht met jouw cv en werkervaring. Je kunt hem bellen op 088-0809011, dan kunnen jullie samen de mogelijkheden binnen Milieu Service Nederland bespreken. 

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!