Skip to content

Chauffeur rijbewijs C

Diemen, Noord-Holland, NederlandOperationeel

Functieomschrijving

Wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een multifunctionele, enthousiaste chauffeur met een rijbewijs CE. Je vindt de afwisseling in wagens en werkzaamheden belangrijk. Bij iedere dienstverlening hoort namelijk een bijpassende wagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kraakpers/vuilnis- of bakwagen.


Als chauffeur kom je te werken in een gezellig en ambitieus team. Je begint de dag rond 06:30 uur in de kantine waar we samen met de collega’s starten met een kop koffie. Om 07:00 uur stap je in jouw vrachtwagen en begin je aan de eerste rit die op je mobiele app verschijnt. Gezien ons diverse wagenpark en de afwisselende dienstverlening, rijd je op verschillende wagens (zowel B als C of CE wagens). Je vindt het dan ook geen probleem om afwisselende werkzaamheden te verrichten en bij te springen waar nodig.

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vereisten

  • Je hebt al ervaring in een gelijkwaardige functie en bent in het bezit van je rijbewijs CE en code 95 (eis);
  • Als persoon ben je sociaal en toegankelijk voor klanten en collega’s;
  • Zowel in woord als geschrift beheers je de Nederlandse taal volledig. 


Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris van minimaal €15,87 per uur (Schaal D5-D6);
  • Een contract voor 40 uur per week en je komt rechtstreeks bij ons in dienst;
  • Overuren die je maakt worden tegen 130% uitbetaald;
  • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, 8% vakantiegeld, pensioen en een vergoeding tijdens elke werkdag om bijvoorbeeld een kop koffie te halen onderweg;
  • 24 vakantiedagen per jaar en 3,5 ATV dag;
  • De leukste collega’s en meer dan genoeg ruimte voor eigen initiatief;
  • Een gezonde werkomgeving met fruit, sportmogelijkheden en leuke uitjes & borrels.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!