Skip to content

Chauffeur rijbewijs C(E)

Nederland, Noord-Holland, DiemenOperationeel

Functieomschrijving

Wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een multifunctionele, enthousiaste chauffeur met een rijbewijs C(E). Je werkt voornamelijk  op de haakarm- en kraanwagen, maar bij drukte kan jij ook bij springen op een van onze bakwagens of portaalauto’s om jouw collega’s te ondersteunen.


Als chauffeur kom je te werken in een gezellig en ambitieus team. Je begint de dag rond 07:00 uur in de kantine waar we samen met de collega’s starten met een kop koffie. Daarna stap je op de juiste wagen en begin je aan de eerste rit die op je mobiele app verschijnt. Gezien ons grote wagenpark en de diverse dienstverlening, kun je op verschillende wagens (zowel B als C of CE wagens) rijden. Je vindt het dan ook geen probleem om afwisselende werkzaamheden te verrichten en bij te springen waar nodig.


Dit zijn wij

Milieu Service Nederland is een dynamisch, snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ruim 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Dit jaar heeft MSN voor de 5e keer op rij de FD Gazellen Award gewonnen; daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland!


Vereisten

 • Je bent woonachtig in de buurt van Amsterdam/Diemen;
 • In bezit van rijbewijs C(E) en code 95 (eis);
 • In het bezit van VCA basis (pre);
 • Je hebt al ervaring in het rijden van soortgelijke wagens;
 • Als persoon ben je sociaal en toegankelijk voor klanten en collega’s;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent stressbestendig, zelfstandig en nauwkeurig.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris van minimaal €15,87 per uur (Schaal D5-D6);
 • Een contract voor 40 uur per week en je komt rechtstreeks bij ons in dienst;
 • Overuren die je maakt worden tegen 130% uitbetaald;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, 8% vakantiegeld, pensioen en een vergoeding tijdens elke werkdag om bijvoorbeeld een kop koffie te halen onderweg;
 • 24 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om twee extra vakantiedagen bij te verdienen als je het gehele kalenderjaar niet ziek bent;
 • Je start om te beginnen met een contract voor een bepaalde periode met één maand proeftijd. Bij goed functioneren volgt er daarna een contract voor langere tijd;
 • De leukste collega’s en meer dan genoeg ruimte voor eigen initiatief;
 • Een gezonde werkomgeving met fruit, sportmogelijkheden en leuke uitjes & borrels.


Solliciteren? Dat kan super makkelijk!

Solliciteer kan via de sollicitatieknop of stuur Bas (Teamleider Planning) een mail of bericht met jouw cv en werkervaring. Je kunt hem bellen op 088-0809011, dan kunnen jullie samen de mogelijkheden binnen Milieu Service Nederland bespreken.

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!