Skip to content

Chauffeur rijbewijs C(E) - Rotterdam

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamOperationeel

Functieomschrijving

Wegens uitbreiding van het team zijn wij bij Milieu Service Nederland op zoek naar een multifunctionele, enthousiaste chauffeur met een rijbewijs C(E). Je werkt voornamelijk op de kraakpers/vuilniswagen, maar bij drukte kan jij ook bijspringen op een van onze bakwagens of portaalauto’s om jouw collega’s te ondersteunen.


De eerste maand start jouw werkdag vanuit ons logistieke kantoor in Diemen, wanneer jij volledig ingewerkt bent en zelfstandig aan de slag kunt begin jij de dag rond 07:00 uur vanaf jouw thuisbasis in Rotterdam. Je eerste rit verschijnt op jouw mobiele app waarnaar jij geheel zelfstandig je route kan gaan rijden en onze klanten voorzie jij van de beste service. Twee tot drie keer per maand ben je bij ons op kantoor om jouw rittenformulieren en administratie in te leveren.


Dit zijn wij

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn. Jij zorgt ervoor dat we blijven groeien en onze klanten van een zo goed mogelijke service kunnen voorzien.


Vereisten

 • Je bent woonachtig in de omgeving Rotterdam;
 • In bezit van rijbewijs C(E) en code 95 (eis);
 • In het bezit van VCA basis (pre);
 • Je hebt al ervaring in het rijden van soortgelijke wagens;
 • Als persoon ben je sociaal en toegankelijk voor klanten en collega’s;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent stressbestendig, zelfstandig en nauwkeurig.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris van minimaal €15,87 per uur (Schaal D5-D6);
 • Een contract voor 40 uur per week en je komt rechtstreeks bij ons in dienst;
 • Overuren die je maakt worden tegen 130% uitbetaald;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, 8% vakantiegeld, pensioen en een vergoeding tijdens elke werkdag om bijvoorbeeld een kop koffie te halen onderweg;
 • 24 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om twee extra vakantiedagen bij te verdienen als je het gehele kalenderjaar niet ziek bent;
 • Je start om te beginnen met een contract voor een bepaalde periode met één maand proeftijd. Bij goed functioneren volgt er daarna een contract voor langere tijd;
 • De leukste collega’s en meer dan genoeg ruimte voor eigen initiatief;
 • Een gezonde werkomgeving met fruit, sportmogelijkheden en leuke uitjes & borrels.


Solliciteren? Dat kan super makkelijk!

Solliciteer kan via de sollicitatieknop of stuur Bas (Teamleider Planning) een mail of bericht met jouw cv en werkervaring. Je kunt hem bellen op 088-0809011, dan kunnen jullie samen de mogelijkheden binnen Milieu Service Nederland bespreken.

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!