Skip to content

Chauffeur rijbewijs C(E) - Rotterdam

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland€ 15,87 per uurOperationeel

Functieomschrijving

Wegens uitbreiding van het team zijn wij bij Milieu Service Nederland op zoek naar een multifunctionele, enthousiaste chauffeur met een rijbewijs C(E). Je werkt voornamelijk op de kraakpers/vuilniswagen, maar bij drukte kan jij ook bijspringen op een van onze bakwagens of portaalauto’s om jouw collega’s te ondersteunen.


De eerste maand start jouw werkdag vanuit ons logistieke kantoor in Diemen, wanneer jij volledig ingewerkt bent en zelfstandig aan de slag kunt begin jij de dag rond 07:00 uur vanaf jouw thuisbasis in Rotterdam. Je eerste rit verschijnt op jouw mobiele app waarnaar jij geheel zelfstandig je route kan gaan rijden en onze klanten voorzie jij van de beste service. Twee tot drie keer per maand ben je bij ons op kantoor om jouw rittenformulieren en administratie in te leveren.

Vereisten

 • Je bent woonachtig in de omgeving Rotterdam;
 • In bezit van rijbewijs C(E) en code 95 (eis);
 • In het bezit van VCA basis (pre);
 • Je hebt al ervaring in het rijden van soortgelijke wagens;
 • Als persoon ben je sociaal en toegankelijk voor klanten en collega’s;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent stressbestendig, zelfstandig en nauwkeurig.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris van minimaal €15,87 per uur (Schaal D5-D6);
 • Een contract voor 40 uur per week en je komt rechtstreeks bij ons in dienst;
 • Overuren die je maakt worden tegen 130% uitbetaald;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, 8% vakantiegeld, pensioen en een vergoeding tijdens elke werkdag om bijvoorbeeld een kop koffie te halen onderweg;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar en 3,5 ATV dag;
 • Je start om te beginnen met een contract voor een bepaalde periode met één maand proeftijd. Bij goed functioneren volgt er daarna een contract voor langere tijd;
 • De leukste collega’s en meer dan genoeg ruimte voor eigen initiatief;
 • Een gezonde werkomgeving met fruit, sportmogelijkheden en leuke uitjes & borrels.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!