Skip to content

Commercieel Medewerker Binnendienst

Nederland, Noord-Holland, Diemen€ 2.300 - € 2.900 per maandSales

Functieomschrijving

De dag begint met een dagstart, waarbij je samen met de Sales Manager en jouw collega’s de doelen en prioriteiten vaststelt. Jij zoekt als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Milieu Service Nederland continu naar nieuwe commerciële leads die je uiteindelijk omtovert tot een offerte. Daarnaast ben je bezig met het verwerken van abonnementswijzigingen en onderhoud je een goede relatie met onze klanten. Met jouw commerciële vaardigheden en empathisch vermogen weet jij voor elk klanttype de juiste dienstverlening aan te bieden.


De vraag is niet of, maar wanneer je het getekende contract gaat ontvangen van de (potentiële) klanten met wie je contact hebt. Met jouw luisterend oor en commerciële vaardigheden weet jij dé oplossing op maat te bieden voor de klant. Jij hebt dagelijks contact met de Accountmanagers om zo samen nog beter voor de klant klaar te staan en onze dienstverlening te verbeteren. Je besteedt bij MSN veel aandacht aan commerciële vraagstukken, klantcontact, het verwerken van abonnementswijzigingen en eenmalige opdrachten of projecten.


Arbeidsvoorwaarden

Dit jaar heeft MSN voor het zesde jaar op rij een FD Gazelle Award gewonnen, waarmee wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland behoren. Als Accountmanager Binnendienst zorg jij ervoor dat we samen verder kunnen groeien en onze ambities waar kunnen maken. Je ontvangt naast een mooi basissalaris ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je gaat aan de slag in een hecht team en zorgt samen voor het succes van onze organisatie.


Als Commercieel Medewerker Binnendienst ontvang je:

 • Een salaris tot €2.900,- per maand op basis van een fulltime dienstverband op het moment dat je bij ons komt werken. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling en zijn er meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training/opleiding;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor dagen dat je vanuit huis werkt;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.

Vereisten

 • Je beschikt over minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met commercie en bent een energieke en enthousiaste verkoper die klanten meekrijgt in jouw oplossing en offerte op maat;
 • Competitie vind je leuk, net als de beste zijn in jouw team;
 • Je haalt voldoening en plezier uit het afsluiten van contracten en commerciële successen.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels bijna 200 collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050.

N.B.:
Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!