Skip to content

Corporate Recruiter

Diemen, Noord-Holland, NederlandHR

Functieomschrijving

Als Corporate Recruiter bij Milieu Service Nederland ben je samen met mij (Stacy) verantwoordelijk voor het aantrekken en selecteren van talentvolle medewerkers die bijdragen aan onze groei en successen.


Je dag begint met een bak koffie en een praatje met jouw collega’s. Ondertussen screen jij de cv’s van de kandidaten die in het weekend hebben gesolliciteerd. Je brengt je mail op orde en doet wat administratie.


Daarna heb je een vacature intake die gepland staat met de hiring manager voor een nieuwe functie. Heb jij alle informatie die je nodig hebt om een passende tekst op te stellen? Top! Je hebt nog net genoeg ruimte om een vacaturetekst te schrijven en online te zetten op verschillende platformen, voordat het eerste gesprek van de dag gepland staat.


Positief gesprek? Leuk! Je gaat in gesprek met de hiring manager van deze functie en stelt voor de kandidaat uit te nodigen op tweede gesprek. Tussendoor bel je nog wat kandidaten die in de loop van de dag hebben gesolliciteerd voor een korte kennismaking.


Omdat je verschillende vacatures in jouw portfolio hebt die prioriteit hebben, heb je een uurtje in je agenda geblokt om actief kandidaten te benaderen via diverse wervingskanalen.


Na dit uur staat er een meeting gepland met Stacy en online marketing om na te denken over de employer branding strategie en de campagnes die wij deze maand op de social kanalen gaan promoten. Vind jij het leuk om actief input te leveren voor het opzetten van online wervingscampagnes voor specifieke functieprofielen dan maken wij graag gebruik van deze expertise.


Voor het einde van de dag wil jij heel graag een kandidaat van afgelopen vrijdag blij maken met een aanbod. Beide positief? YES! Het teken moment staat gepland en volgende maand gaat ze starten.


 De klok staat alweer op 17.00uur! Jouw productieve dag zit er op.


Kortom, een veelzijdige rol in een gezellig en gedreven team! Een dynamische functie waarbij je niet stil zit, en dit een van de honderden voorbeelden kan zijn hoe een dag als recruiter bij Milieu Service Nederland er uit kan zien.


Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Opstellen en plaatsen van vacatures op verschillende online platforms en jobboards
 • Actief zoeken naar geschikte kandidaten via diverse wervingskanalen
 • Screenen van cv's en sollicitaties
 • Voeren van sollicitatiegesprekken en selectiegesprekken
 • Begeleiden van kandidaten tijdens het gehele sollicitatieproces
 • Onderhouden van contacten met externe recruitmentbureaus
 • Je zet jouw expertise in om onze werkenbij-site up to date te houden

Vereisten

 • Hbo werk- en denkniveau aangevuld met meerdere jaren werkervaring als recruiter;
 • Ervaring met het managen van het recruitment proces van A tot Z;
 • Goed in het schrijven van pakkende en originele vacatureteksten die bijdragen aan de online vindbaarheid;
 • Kennis van de arbeidsmarkt en doelgroep: jij weet wat er leeft om de doelgroep te bereiken;
 • Ervaring met job marketing en doelgroepcampagnes: Dankzij jouw ervaring in online / recruitment marketing zet jij deze in een handomdraai op;
 • Initiatiefrijk en gedreven, jij weet wat er nodig is om recruitment verder te professionaliseren en hoe we ons werkgeversmerk kunnen versterken.

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige functie waarbij je een belangrijke rol hebt om verdere groei van Milieu Service Nederland te realiseren;
 • Een prima salaris en een pensioenregeling bij SPNG; 
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Werken in een snel groeiende omgeving waar je actief bijdraagt aan onze missie om Nederland afvalvrij en CO2 -neutraal te laten ondernemen;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen, seminars en trainingen om jezelf te ontwikkelen.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.


N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!