Skip to content

Corporate Recruiter

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 2.800 - € 3.400 per maandHR

Functieomschrijving

Omdat Milieu Service Nederland snel groeit zijn we op zoek naar een Corporate Recruiter die de arbeidsmarkt als geen ander kent en de verbinding met talent weet te maken. De beschikbaarheid van nieuwe medewerkers is daarbij een uitdaging in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Dat betekent dat je een belangrijke rol vervult binnen de organisatie. Je schrijft vacatureteksten, voert sollicitatiegesprekken, doet het arbeidsvoorwaardelijke voorstel en de salarisonderhandelingen. Je bent proactief, acteert zelfstandig en je weet met diverse wervingsmethodes nieuw talent binnen te halen. Daarbij houd je goed het overzicht over de verschillende vacatures in jouw portfolio.


Daarnaast vind jij het leuk om actief input te leveren voor het opzetten van online wervingscampagnes voor specifieke functieprofielen. Jij weet wat er leeft om een doelgroep te bereiken. In samenwerking met onze Online Marketeer draai, monitor en optimaliseer je campagnes op de verschillende social media patforms. Verder zet je jouw expertise in om onze werkenbij-site te verbeteren en om ons werkgeversmerk op andere vlakken te verbeteren. Binnen Milieu Service Nederland is er verder veel ruimte voor eigen inbreng. Heb je een goed idee om recruitment en arbeidsmarktcommunicatie te verbeteren? Dan gaan we hiermee aan de slag. Kortom, een veelzijdige rol in een gezellig en gedreven team!

Vereisten

 • Hbo werk- en denkniveau aangevuld met meerdere jaren werkervaring als recruiter;
 • Ervaring met het managen van het recruitment proces van A tot Z;
 • Goed in het schrijven van pakkende en originele vacatureteksten die bijdragen aan de online vindbaarheid;
 • Kennis van de arbeidsmarkt en doelgroep: jij weet wat er leeft om de doelgroep te bereiken;
 • Ervaring met job marketing en doelgroepcampagnes: Dankzij jouw ervaring in online / recruitment marketing zet jij deze in een handomdraai op;
 • Initiatiefrijk en gedreven, jij weet wat er nodig is om recruitment verder te professionaliseren en hoe we ons werkgeversmerk kunnen versterken.

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige functie waarbij je een belangrijke rol hebt om verdere groei van Milieu Service Nederland te realiseren;
 • Een salaris tussen de €2800 en €3400 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) en een pensioenregeling bij SPNG; 
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Een auto, mobiele telefoon en tablet van de zaak;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen, seminars en trainingen om jezelf te ontwikkelen.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Lysberth Wassenaar bereiken op 06 483 54 731 of op 088 - 08 09 050.


N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!