Milieu Service Nederland - Corporate Recruiter
Overslaan naar content

Corporate Recruiter

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 3.500 - € 4.500 per maandHR

Functieomschrijving

Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen: dat is onze missie bij Milieu Service Nederland. Om onze impact te vergroten zijn we constant op zoek naar nieuwe collega’s. Daarin speel jij als ervaren Corporate Recruiter een cruciale rol. Zoek je een combinatie van operationele en strategische werkzaamheden en heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een stevige recruitment business partner? Lees dan snel verder!


Jouw rol als Corporate Recruiter in 7 highlights:


 1. Van de vacature-intake en de selectiegesprekken tot het tekenen van het contract en zelfs de onboarding: je bent van begin tot eind betrokken bij ‘jouw’ vacatures en kandidaten;
 2. Je werkt samen met 3 recruitmentcollega’s die net zo gedreven zijn als jij om mooie resultaten voor zowel MSN als onze sollicitanten te behalen;
 3. Je kunt sparren met onze (recruitment) marketeers voor het opzetten van social media campagnes en andere (offline) wervingsacties;
 4. Van Content marketeer en HR Adviseur tot Medewerker crediteuren: je werkt aan allerlei verschillende vacatures;
 5. Naast operationele werkzaamheden maak je het recruitment jaarplan, inclusief een roadmap voor employer branding;
 6. Je krijgt volop ruimte om je kennis en ervaring over te dragen op je (junior) recruitmentcollega’s;
 7. Je ziet resultaat van je inspanningen: in de eerste 4 maanden van dit jaar hebben we met 2 recruiters bijna 40 nieuwe collega’s aangenomen en met jou erbij kunnen we nog meer bereiken.


Bovendien staan we te springen om jouw ideeën en acties om bijvoorbeeld referral recruitment, het selectieproces, campus recruitment, de werkenbij-site of ons ATS Recruitee te optimaliseren. Zo draag je als Corporate Recruiter bij Milieu Service Nederland bij aan zowel de MSN groeiambities als aan de verdere professionalisering van ons recruitmentteam!


Dit zoeken we in jou:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 4 jaar werkervaring als Recruiter;
 • Je vindt het leuk om het recruitment proces van A tot Z te begeleiden en hebt dit ook vaker gedaan;
 • Je krijgt energie van het schrijven van pakkende vacature- en employer branding teksten;
 • Van zelf sourcen tot het inzetten van job marketing of externe bureaus: Je weet hoe je per doelgroep de best passende wervingsstrategie bepaalt
 • Je bent initiatiefrijk en gedreven, jij weet wat er nodig is om recruitment verder te professionaliseren en hoe we ons werkgeversmerk kunnen versterken.
 • Heb je ervaring met het opzetten van online job marketing campagnes op Meta of Indeed? Dan krijg je bonsupunten!


Dit krijg je ervoor terug:

Om je maximaal te ondersteunen in je ontwikkeling en werkplezier, bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de € 3500 en € 4500 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, aangevuld met een bonusregeling;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Op dagen dat je thuiswerkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
 • Geniet van minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen, voor een evenwichtige werk-privébalans;
 • Pensioenregeling bij SPNG;
 • Een Microsoft Surface en mobiele telefoon met abonnement
 • Een vitaliteitsprogramma, elke dag vers fruit en sportfaciliteiten op kantoor;
 • Trainingen en opleidingen via onze MSN Academy en op basis van jouw individuele ontwikkelplan.

En natuurlijk de kans om je met onze groeiende organisatie in te zetten voor een duurzamer Nederland. We zijn al 8 jaar op rij FD Gazellen en onze medewerkers beoordelen ons als werkgever met een 8!


Over Milieu Service Nederland

Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen: dat is de missie waar we met 250 collega’s aan werken bij Milieu Service Nederland. Ooit waren we een traditioneel afvalverwerkingsbedrijf, inmiddels zijn we een digitaal platform en circulaire partner.

We werken continu aan onze producten en diensten, maar ook aan kennisdeling en innovatie met onze klanten en partners. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Kom jij met ons werken aan een Nederland zonder afval?


Klaar om kennis te maken?

Klik op ‘solliciteren’ en ontdek de ontspannen sfeer bij Milieu Service Nederland! Eerst nog een vraag stellen? Of wil je vrijblijvend kennismaken met één van je toekomstige collega’s? Neem dan contact op met onze recruiter Wendy van Wijngaarden.


N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!