Skip to content

Customer Service Representative

Nederland, Noord-Holland, DiemenService

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan om jouw carrière een kickstart te geven, zoek jij een baan voor tijdens jouw tussenjaar of wil je een nieuwe stap maken in een servicegerichte functie? Kom dan werken bij Milieu Service Nederland en ga aan de slag met (complexe) vraagstukken van onze klanten. Je gaat zelfstandig en samen met jouw collega's op zoek naar de beste oplossingen en antwoorden op de vragen en situaties van onze klanten. Van nature denk je in oplossingen en je houdt van aanpakken.


Klanten bellen of mailen met hun vraagstuk, waarna jij op zoek gaat naar de beste oplossing of het antwoord op hun vraag. Hierin schakel je met verschillende collega's, onze planning en externe leveranciers. Dit zijn partners waar wij mee samenwerken om het afval bij onze klanten gescheiden in te zamelen. Alle gemaakte afspraken log in je het klantportaal en als aanspreekpunt voor de klant weet jij iedereen te helpen. Je deinst niet weg voor een dynamische omgeving en bent administratief sterk. 


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels bijna 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor diverse klanten, variërend van hele grote ondernemingen tot de plaatselijke bakker. In deze rol houd jij je bezig met het klantenportefeuille van onze grootste klanten. Wij doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vereisten

 • Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent zelfverzekerd en hebt een positieve houding;
 • Je bent overtuigend, je hebt een hands on mentaliteit en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Tijdens hectische periodes houd jij je hoofd koel; je bent stressbestendig en behoudt het overzicht te allen tijde;
 • Zowel in woord als geschrift beheers je de Nederlandse taal volledig.


Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. Je gaat aan de slag binnen een hecht team en ontvangt naast een goed basissalaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Bij Milieu Service Nederland ontvang je:

 • Een goed salaris tussen de €13,27 en €15,58 per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring en met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050. Voorafgaand aan het gesprek kunnen wij je vragen om een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen.

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!