Skip to content

HR Assistent

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 2.300 - € 2.900 per maandHR

Functieomschrijving

Ben jij een bezige bij, ben je sociaal, gedreven, secuur, en hou je van afwisseling? Als HR assistent houd je je bezig met alle facetten van HR, Recruitment en misschien ook Officemanagement.


In deze afwisselende functie als HR assistent geef jij ondersteuning aan onze HR afdeling en ben je veel al bezig met HR-processen, HR-administratieve verwerking, in- en uitdienst melden, arbeidscontracten opstellen en verzuimadministratie. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor operationele vragen van medewerkers binnen het HRM-vakgebied.


Je wacht niet af, je bent van nature erg betrokken en nieuwsgierig, je stapt met gemak op jouw nieuwe collega’s af en kan je snel onderdeel voelen van de organisatie.

Valt Recruitment binnen jouw interesse gebied en vind je het leuk om in contact te staan met nieuwe medewerkers, opzoek te gaan naar nieuwe matches binnen Milieu Service Nederland en te ondersteunen in de werving dan ligt deze kans voor je klaar.


Mocht dit allemaal nog niet genoeg afwisseling met zich mee brengen, en vind jij het leuk om af en toe klaar te staan om de receptie te ondersteunen met Officemanagement taken. Dan kunnen wij dit toevoegen aan jouw taken pakket. Je ontvangt onze klanten met een glimlach, je zorg voor een juiste verwerking van de post en houd het voorraadbeheer op orde.


Al met al een erg uitdagende en afwisselende functie dus!

Vereisten

 • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar, maar bij voorkeur 32 uur;
 • Je werkt nauwkeurig en toont eigen initiatief;
 • Affiniteit met administratieve systemen en procedures;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;

Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. Dit jaar heeft MSN voor het zesde jaar op rij een FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland! Jij kunt ervoor zorgen dat we blijven groeien en onze klanten van een zo goed mogelijke service kunnen voorzien.


Als HR Assistent ontvang je het volgende:

 • Een salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring tussen de €2.300 en €2.900 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een eigen fitnessmogelijkheid op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Regelmatig bedrijfs- en afdelingsuitjes;
 • Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden zoals ons eigen MSN Academy;

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!