Overslaan naar content

Inkoopcoördinator

Diemen, Noord-Holland, NederlandLeveranciersmanagement

Functieomschrijving

Als inkoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor het managen van de inkoop van de dienstverlening bij Milieu Service Nederland. Wij besteden namelijk een groot deel van het werk uit aan verschillende externe leveranciers. Tijdens het inkopen van deze dienstverlenging ga je op zoek naar de best passende partij. Dit doe je op basis van verschillende aspecten, waarbij je kunt denken aan postcode- en werkgebieden, verschillende soorten afvalstromen en eerder gemaakte afspraken. Hierin speelt de digitale transitie waarin wij ons bevinden een grote rol. Via het portaal waarin je werkt, worden gemaakte afspraken gelogd en kan snel de benodigde informatie teruggevonden worden.


Wanneer er een overeenkomst met een nieuwe klant wordt afgesloten, inventariseer je als Inkoopcoördinator bij welke leverancier deze het beste ondergebracht kan worden. Bij eventuele klachten over een bepaalde leverancier onderzoek jij wat er aan de hand is en ga je op zoek naar een passende oplossing. Je faciliteert ook grote eenmalige opdrachten en koppelt deze aan de juiste leverancier. In de planning hou je rekening met levertijden van producten, waardoor alles op tijd op de juiste plek is. Als Inkoopcoördinator doe je ook verbeter- en optimalisatievoorstellen voor afdelings- en organisatieprocessen. Zo adviseer je bijvoorbeeld de afdeling Sales over de beste klanttarieven op basis van de bij jou bekende inkooptarieven.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels een kleine 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. 


Vereisten

 • Je werkt planmatig en gestructureerd;
 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en hebt een studie afgerond in de richting van bijvoorbeeld Bedrijfskunde MER of Supply Chain Management;
 • De afgelopen jaren (0 tot 5 jaar) heb je al werkervaring opgedaan in de richting van inkoop en/of service;
 • Je hebt ervaring met Lean-werken en bent vaardig met Microsoft Office 365 (Excel, etc.);
 • Als je al bekend bent met de branche waarin wij actief zijn, is dat een grote pre.
 • De Nederlandse taal beheers je volledig, zowel in woord als geschrift.


Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. Je gaat als Inkoopcoördinator aan de slag binnen een hecht team en ontvangt o.a. het volgende:

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050.

N.B.:
Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!