Skip to content

(Junior) Projectcoördinator

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 3.000 - € 3.400 per maandDigitale innovatie

Functieomschrijving

Vanwege de groei van onze organisatie en de digitale transitie zijn wij op zoek naar ondersteuning voor de afdeling Digitale Innovatie. Als (Junior) Projectcoördinator houd jij je bezig met de voorbereiding van verschillende projecten en ondersteun je onze projectmanagers met uitvoerende werkzaamheden. Jij vindt het leuk om hoogwaardige oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en te implementeren voor alle applicaties binnen ons bedrijf. Dit ter verbetering van de invulling van de behoeftes van onze klanten en medewerkers.


Daarnaast ben je sociaal en dan ook niet bang om contact te leggen met je collega’s om zo te inventariseren wat hun wensen en behoeften zijn. Vervolgens vertaal jij deze wensen naar onze externe partijen en waarborgt dit proces. In deze rol ben jij nauw betrokken bij het testen van nieuwe IT platformen, websites en applicaties. Jij kijkt daarbij met een scherp oog naar de gebruiksvriendelijkheid en werkbaarheid van het programma. Terwijl jij in de testomgeving duikt, kijk je ook direct of de wensen van je collega-gebruikers te realiseren zijn.

Vereisten

 • Je bent in het bezit van een hbo diploma, in de richting van bèta;
 • Je hebt al enige relevante werkervaring;
 • Als persoon ben je sociaal en communicatief sterk, zodat je jouw collega’s op weg kunt helpen en vragen kan beantwoorden;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met Agile werken en het gebruik van projectmanagement tools en je hebt affiniteit met digitalisering en IT;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid om eerder opgebouwd pensioen in te brengen in onze regeling;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.


N.B.: Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!