Skip to content

Leuke bijbaan!

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 10 - € 16 per uurLogistiek

Functieomschrijving

Wil jij naast je studie lekker bijverdienen of vind je het leuk om voor een tijdelijk project aan de slag te gaan en ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan zoeken wij jou!

Voor een nieuw (tijdelijk) project zijn wij op zoek naar iemand die minimaal 1 volledige dag beschikbaar is. Meer werken? Geen probleem dit kan namelijk ook 5 dagen. Je zal onze klanten gaan bezoeken voor het omstickeren van de containers. Hiervoor krijg je van ons een auto ter beschikking en ontvang je een route die voor je is ingepland. Op locatie zorg je er dan voor dat de container voorzien wordt van nieuwe stickers.

Je werkdag begint op kantoor waar je de auto kunt ophalen en de route ontvangt voor die dag. Natuurlijk krijg je ook hier de juiste stickers mee voor op de containers. Na een check of je alles hebt kun je lekker op pad naar de eerste klant voor die dag.

Vereisten

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Fysiek ben je in staat de containers zelf te verplaatsen;
  • Je bent minimaal 1 volledige dag beschikbaar, meer werken kan natuurlijk;
  • Je bent woonachtig in of rondom Diemen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris tussen de €10 en €16 bruto per uur;
  • Een leuke bijbaan bij een organisatie die zich inzet op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering;
  • Je komt te werken binnen een informeel en ambitieus bedrijf;

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.



of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!