Skip to content

Leuke bijbaan!

Nederland, Noord-Holland, diemenLogistiek

Functieomschrijving

Wil jij naast je studie lekker bijverdienen of vind je het leuk om voor een tijdelijk project aan de slag te gaan en ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan zoeken wij jou!

Voor een nieuw (tijdelijk) project zijn wij op zoek naar iemand die minimaal 1 volledige dag beschikbaar is. Meer werken? Geen probleem dit kan namelijk ook 5 dagen. Je zal onze klanten gaan bezoeken voor het omstickeren van de containers. Hiervoor krijg je van ons een auto ter beschikking en ontvang je een route die voor je is ingepland. Op locatie zorg je er dan voor dat de container voorzien wordt van nieuwe stickers.

Je werkdag begint op kantoor waar je de auto kunt ophalen en de route ontvangt voor die dag. Natuurlijk krijg je ook hier de juiste stickers mee voor op de containers. Na een check of je alles hebt kun je lekker op pad naar de eerste klant voor die dag.


Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Fysiek ben je in staat de containers zelf te verplaatsen;
  • Je bent minimaal 1 volledige dag beschikbaar, meer werken kan natuurlijk;
  • Je bent woonachtig in of rondom Diemen.

wij ook wat te bieden, namelijk:

  • Een goed salaris van €14,50 bruto per uur;
  • Een leuke bijbaan bij een organisatie die zich inzet op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijgfsvoering;
  • Je komt te werken binnen een informeel en ambitieus bedrijf;

Wie zijn wij?

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn.

Ben jij enthousiast over de functie solliciteer dan snel! Heb je nog vragen? Stuur een mail naar recruitment@milieuservice.nl of bel naar 088-0809050.

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!