Skip to content

Medewerker Accountbeheer

Nederland, Noord-Holland, DiemenService

Functieomschrijving

Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat al onze klanten binnen bijvoorbeeld het grootzakelijke-, facilitaire- en vastgoedsegment worden voorzien van de beste service. Jij krijgt (complexe) vraagstukken voorgelegd, die je zelfstandig en samen met het team weet te behandelen. Vragen komen binnen via de telefoon en per mail, waarbij je schakelt met diverse leveranciers en externe partijen. Dit alles verwerk je vervolgens weer in verschillende systemen. Daardoor wordt alles gelogd en is alle informatie vervolgens terug te vinden in het klantportaal. Als vast aanspreekpunt voor de klanten binnen het segment waar je je op focust heb je veelvuldig contact met onze klanten. Jij streeft dan ook naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels bijna 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vereisten

 • Je hebt al ervaring in een klant- of servicegerichte functie (zoals bijvoorbeeld Klantadviseur of op een Commerciële Binnendienst) en denkt altijd in oplossingen;
 • Communicatief ben je vaardig en je weet hoe het is om te werken binnen een soms dynamische omgeving;
 • Je bent resultaatgericht, besluitvaardig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Tijdens hectische periodes houd je je hoofd koel; je bent stressbestendig en behoudt het overzicht te allen tijde;
 • Zowel in woord als geschrift beheers je de Nederlandse taal volledig;
 • Je maakt je (complexe) computersystemen snel eigen en bent digitaal vaardig.


Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. Je gaat als Medewerker Accountbeheer aan de slag binnen een hecht team en ontvangt naast een goed basissalaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Als Medewerker Accountbeheer ontvang je:

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050. Voorafgaand aan het gesprek kunnen wij je vragen om een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen.

N.B.:
Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!