Skip to content

Medewerker Crediteuren

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.500 - € 2.900 per maandFinance

Functieomschrijving

Als Medewerker Crediteuren bij Milieu Service Nederland ga jij aan de slag met het inboeken, opmaken, corrigeren en controleren van onze inkoopfacturen. Jij zorgt er voor dat alles tijdig, correct, en volledig in de boeken komt.


Met jouw analytisch vermogen en oog voor detail weet je de juiste verbanden te leggen en een bijdrage te leveren aan het gehele administratieve proces rondom de inkoopfacturen. Indien je ziet dat de factuur niet correct is opgemaakt door de leverancier, dan leg je (meestal via de e-mail, maar soms ook telefonisch) contact om dit aan te geven.

Als de factuur door de leverancier is aangepast dan verwerk je deze in het systeem. Daarnaast denk je mee hoe administratieve processen geoptimaliseerd kunnen worden. Omdat we een groot portfolio aan producten en abonnementen hebben komen er veel verschillende soorten inkoopfacturen binnen. Het controleren hiervan maakt de functie dan ook leuk en uitdagend! Deze baan kan ook interessant zijn voor studenten die langere tijd minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn.

Vereisten

  • Je hebt minimaal MBO-4 werk – en denkniveau;
  • Je werkt nauwkeurig en hebt goed cijfermatig inzicht;
  • Je pakt het werken met ons diverse portfolio aan producten en het facturatiesysteem snel op en je hebt ervaring met o.a. Excel;
  • Je bent tussen de 24 - 40 uur per week beschikbaar;
  • De Nederlandse taal beheers je volledig, zowel in woord als geschrift.


Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige functie waarbij je een belangrijke rol hebt om verdere groei van Milieu Service Nederland te realiseren;
  • Een salaris tussen de € 2500 en € 2900 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) en een pensioenregeling bij SPNG;
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen, seminars en trainingen om jezelf te ontwikkelen.


Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of 088 - 08 09 050.

N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!