Skip to content

Medewerker Klantenservice

Nederland, Noord-Holland, DiemenService

Functieomschrijving

Binnen ons Accountteam ga je aan de slag in een hecht team en zorg je er samen met jouw collega’s voor dat alle binnenkomende berichten goed en tijdig worden verwerkt en beantwoord. Wij zijn een duurzame en groene afvalinzamelaar en helpen onze klanten hun afval zo goed mogelijk te scheiden.

Zowel via de mail als per telefoon krijg jij vragen of problemen voorgelegd, die je in behandeling neemt en beantwoordt. Jij zoekt zelf of in samenwerking met een leverancier naar de beste oplossing. Daarnaast verwerk je alle handelingen in het systeem en voer je administratieve werkzaamheden uit. Na een persoonlijk inwerktraject ga je bij ons in Diemen aan de slag en voorzie jij onze klanten van de beste service.


Wat ga je allemaal doen bij Milieu Service Nederland?

 • Vragen van onze klanten telefonisch en per mail beantwoorden;
 • Gemaakte afspraken loggen in het systeem;
 • Contact onderhouden met onze leveranciers;
 • Verzoeken en wijzigingen vanuit onze klanten en leveranciers verwerken en doorvoeren;
 • Disputen behandelen en afronden.


Dagelijks begin je de dag met een dagstart, waarin alle taken en werkzaamheden worden besproken. Zo weet iedereen direct wat er op de planning staat voor die dag. En geen enkele dag is hetzelfde, want de vragen die je krijgt en werkzaamheden die je uitvoert zijn ontzettend gevarieerd. Zo krijg je het ene moment een vraag waarom een container van een klant niet geleegd is en ben je het andere moment een andere klant aan het adviseren over alle mogelijke afvalstromen.

Vereisten

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau en hebt hebt al ervaring in een klant- of servicegerichte functie (bijv. als Medewerker Commerciële Binnendienst of Klantenservice medewerker) en denkt altijd in oplossingen;
 • Zowel communicatief als commercieel ben je vaardig en je weet hoe het is om te werken binnen een zakelijke en dynamische omgeving;
 • Je bent resultaatgericht, probleemoplossend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Zowel in woord als geschrift beheers je de Nederlandse taal volledig;
 • Je maakt je (complexe) computersystemen snel eigen en bent digitaal vaardig.


Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn.


Als Medewerker Accountteam ontvang je:

 • Een goed salaris tussen de €13,27 en €15,58 per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring en met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels een kleine 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest groene, duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050. Voorafgaand aan het gesprek kunnen wij je vragen om een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen.

N.B.:
Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!