Skip to content

Medewerker Klantenservice

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 2.450 - € 2.900 per maandService

Functieomschrijving

Ben jij accuraat, servicegericht en krijg je energie van het afhandelen van complexe klant vragen? Vind je het leuk om je te verdiepen in het adviseren in afvalvraagstukken en hecht je net zo veel waarde aan een leuke werkomgeving als wij? Dan zoeken wij jou!


Jij bent het eerste aanspreek punt voor de zakelijke (B2B) klanten van Milieu Service Nederland. Elk telefoongesprek of e-mailcontact is anders en betreft een afwisselende klantvraag. Bij het horen van de eerste klank bij een inkomend telefoongesprek weet jij al precies met welke tone-of-voice je het gesprek kan starten.


Op deze dynamische werkvloer is geen dag hetzelfde! Het eerste telefoongesprek kan gaan om het inplannen van een extra lediging voor een kartoncontainer. Daaropvolgend krijg jij een complex vraagstuk voor je kiezen en is het aan jou om deze case van a tot z te behandelen. Jij zoekt zelf of in samenwerking met een leverancier naar de beste oplossing. Ook klanten met factuurvragen krijg een passend antwoord van jou. Je signaleert verkoopkansen en geeft gevraagd en ongevraagd advies over afvalstromen. Daarnaast verwerk je alle handelingen in het systeem en voer je administratieve werkzaamheden uit.


 • Het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken en e-mails van klanten;
 • Het verstrekken van informatie over onze diensten en producten;
 • Het analyseren van problemen en het bieden van passende oplossingen;
 • Je bent de schakel tussen klant en leverancier.


Je staat stevig in je schoenen, denkt in oplossingen en hebt een sterk analytisch inzicht. Je houdt ervan om te puzzelen en met alle mogelijke middelen de beste oplossing te bereiken. In stressvolle situaties weet jij je hoofd koel te houden. Na een persoonlijk inwerktraject ga je bij ons aan de slag en voorzie jij onze klanten van de beste service. Je bent pas tevreden als de klant dat is!

Vereisten

 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt minimaal een MBO4 diploma en HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt al ervaring in een klant- of servicegerichte functie (bijv. als Medewerker Commerciële Binnendienst of Klantenservice medewerker);
 • Communicatief ben je sterk en je weet hoe het is om te werken binnen een zakelijke en dynamische omgeving;
 • Je bent resultaatgericht, probleemoplossend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Zowel in woord als geschrift beheers je de Nederlandse taal volledig;
 • Je maakt je (complexe) computersystemen snel eigen en bent digitaal vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring tussen de €2.450 en €2.900 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;

 • Minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen;

 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.


N.B.: Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!