Skip to content

Medewerker Technische Dienst

Nederland, Noord-Holland, DiemenOperationeel

Functieomschrijving

Met jouw technisch inzicht weet jij precies wat er moet gebeuren om die ene kapotte perscontainer weer hersteld te krijgen bij de klant. Jij gaat als Medewerker Technische Dienst zelfstandig aan de slag met het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan onze rolcontainers en afvalpersen. Ook zorg je voor het inbedrijfstellen van perscontainers op nieuwe locaties. Wanneer er storingen zijn, los jij deze op en wanneer er iets kapot is dan maak je het direct. Dankzij jouw inzicht weet jij precies wat er op elk moment nodig is, want jij inspecteert ook periodiek al onze (pers)containers. Dankzij jou kunnen we er vanuit gaan dat al het materiaal altijd goed in orde is.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 175 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vereisten

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B), want je gaat ook zelf containers bij de klant plaatsen;
  • Een afgeronde technische opleiding en/of ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een flexibele instelling en vindt het leuk om verschillende taken en werkzaamheden uit te voeren;
  • Vanzelfsprekend ben je handig en je hebt een echte hands-on mentaliteit; je weet van aanpakken en gaat zelfstandig en resultaatgericht te werk.


Arbeidsvoorwaarden


Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. Je werkt als Medewerker Technische Dienst in een hecht team en draagt direct en zelfstandig bij aan de verdere groei van onze organisatie.Als Medewerker Technische Dienst ontvang je:

  • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
  • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
  • Een busje van de zaak en een goede pensioenregeling met de mogelijkheid om eerder opgebouwd pensioen in te brengen in onze regeling;
  • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
  • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
  • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Solliciteren op deze vacature?

Via de sollicitatiebutton kun je jouw cv en korte motivatie toesturen aan Björn Bogerd, Corporate Recruiter bij Milieu Service Nederland. Je mag verwachten dat je binnen twee werkdagen hoort of er een (digitale) kennismaking ingepland zal worden. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050.


N.B.: Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!