Skip to content

Mendix Developer

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 3.000 - € 4.500 per maandDigitale innovatie

Functieomschrijving

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie met als missie om Nederland afvalvriendelijk en CO2 -neutraal te laten ondernemen. Dit bereiken we door het voor ondernemers makkelijk te maken afval te scheiden, te minimaliseren, in te zamelen en te laten recyclen. Er bestaan daarom verschillende afvalstromen die wij gescheiden inzamelen en vervolgens een nieuwe bestemming geven. Om dit optimaal te kunnen doen hebben we een eigen platform ontwikkeld. Hiervoor ga jij doorlopend functionaliteiten in Mendix ontwikkelen om zo in te spelen op de wensen van onze klanten, leveranciers, en medewerkers.


Voor het ontwikkelen van de nieuwe functionaliteiten op dit platform werken wij met de scrum methodiek. In korte cycli van twee weken lever je deelproducten op waarbij je veelal zelfstandig en multidisciplinair werkt. We werken op dit moment onder andere aan een ledigingenapp en zijn bezig met het verder ontwikkelen en uitrollen van een klantportaal. Verder bouwen we straks samen met jou een platform waar onze klanten de beste afvaloplossing kunnen vinden. Voor elke klant vinden we zo een oplossing op maat. Je komt verder te werken in een groeiende organisatie waar ondernemerschap, initiatief, en aandacht voor de medewerker centraal staan. 

Vereisten

 • Je hebt een afgeronde bèta / IT opleiding (HBO en/of WO) aangevuld met al enige werkervaring als low – code ontwikkelaar;
 • Vanzelfsprekend heb je affiniteit met IT en met het bouwen van software oplossingen en functionaliteiten;
 • Je bent analytisch sterk onderlegd en krijgt er energie van om slimme oplossingen te bouwen;
 • Je kunt complexe ideeën vertalen naar gebruiksvriendelijke en dynamische applicaties en functionaliteiten;
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en bent 24 uur tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen de €3000 en €4500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur), een pensioenregeling bij SPNG, en een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Een gezonde werkomgeving met dagelijks vers fruit, stoelmassage, een gym, en sportlessen op kantoor;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen, seminars en trainingen om jezelf te ontwikkelen.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.


N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!