Skip to content

Office Manager

Nederland, Noord-Holland, DiemenHR

Functieomschrijving

Tijdelijke functie i.v.m. zwangerschapsverlof met mogelijke kans om te blijven & doorgroeimogelijkheden.


Jij bent gastvrij, vriendelijk, service gericht en vind het leuk om het gezicht te zijn van Milieu Service Nederland. Jij weet als geen ander wat het is om gastvrouw/heer te zijn. 


De dag begint met het openen van ons pand in Diemen. Langzaam komen jouw collega’s binnen die jij voorziet van een vriendelijke groet en een praatje. Je doet een rondje door het pand, zorgt dat alle vergaderruimtes netjes zijn, de koffie voorraden zijn aangevuld en de vaatwassers zijn uitgeruimd. Je sorteert de binnen gekomen post en zorgt dat deze bij de juiste personen terecht komt.


Je ontvangt ons bezoek met een lach en een kopje koffie, je licht jouw desbetreffende collega in over het binnen gekomen en indien nodig begeleid jij het bezoek naar de juiste vergaderruimte. Is er een belangrijke meeting op kantoor? Dan zorg jij er voor dat de lunch is besteld. Zodra bij jou de datum bekend is voor onze maandelijkse borrel, ben jij al bezig met de boodschappen en bestellingen voor die dag. Een bloemetje voor onze collega? Geen probleem, jij regelt dit! Jij hebt oog voor wat er allemaal moet gebeuren. Jij pakt dit op en regelt het.


Daarnaast houd jij je bezig met administratieve taken en spring je bij op verschillende afdelingen. Dit doe je ter ondersteuning van je collega’s op de financiële afdeling, maar ook voor de afdeling HR/recruitment. Heeft de service afdeling ook jouw hulp nodig, dat is geen enkel probleem want jij vindt het leuk om onze klanten te woord te staan en helpt waar nodig is.


Af en toe en een telefoontje tussen door? Dat is voor jou geen probleem, je weet hoe je moet schakelen en waar je prioriteiten van de dag liggen.


Indien jouw kwaliteiten volledig tot zijn recht komen, zijn er leuke doorgroeimogelijkheden!

Vereisten

 • Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent 5 dagen per week beschikbaar;
 • Je werkt nauwkeurig en toont eigen initiatief;
 • Affiniteit met administratieve systemen en procedures;
 • Goede kennis en beheersing van MS office;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Woonachtig in de omgeving Amsterdam.


Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn.


Bij Milieu Service Nederland ontvang je:

 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!