Skip to content

Planner

Nederland, Noord-Holland, DiemenOperationeel

Functieomschrijving

Zorg jij ervoor dat onze chauffeurs de juiste ritten ingepland krijgen, de routes geoptimaliseerd worden en onze klanten hun afvalcontainers op tijd geleegd worden? Top! Kom bij Milieu Service Nederland werken als Planner en zorg er samen met jouw collega's voor dat dagelijks alle chauffeursmeldingen en alle ritten worden opgevolgd en ingepland. Jij controleert de binnengekomen orders en geplande routes op onjuistheden en speelt hier op in. Voor onze chauffeurs ben jij hét aanspreekpunt en jij zorgt er dagelijks voor dat alle meldingen worden opgevolgd. Ook ben je verantwoordelijk voor alle openstaande activiteiten in het systeem en het is aan jouw de taak om eventuele problemen op te lossen. Wanneer een opgehaalde (pers)container te zwaar is, maak jij hier een notitie van en zorg je dat dat in de toekomst niet meer voor komt. Hierbij komen jouw analytisch vermogen en kritische blik goed van pas. Samen komen we verder.


De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag en dagelijks zal je, afhankelijk van de planning, op een ander tijdstip (kunnen) starten. De dag begint tussen 06:00 uur en 10:00 uur, want de eerste chauffeurs komen al vanaf 06:15 het terrein op gereden. Jij zorgt er voor dat zij de weg op kunnen zodat wij onze klanten van de beste service kunnen voorzien. 


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels bijna 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vereisten

 • Je hebt al enige relevante werkervaring in een logistieke functie;
 • Je bent oplossingsgericht en flexibel; jij kunt goed omgaan met de regelmatig veranderlijke wensen van onze klanten;
 • In een soms hectische en altijd dynamische omgeving kun je snel schakelen en blijf je stressbestendig; 
 • Je hebt ervaring en affiniteit met (plan)systemen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • En uiteraard heb je een proactieve en flexibele werkhouding.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050.


N.B.:
Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!