Skip to content

Projectcoördinator

Nederland, Noord-Holland, DiemenDigitale innovatie

Functieomschrijving

Vanwege de groei van onze organisatie en de digitale transitie zijn wij op zoek naar ondersteuning voor de afdeling Digitale Innovatie. Als (Junior) Projectcoördinator houd jij je bezig met de voorbereiding van verschillende projecten en ondersteun je onze projectmanagers met uitvoerende werkzaamheden. Jij vindt het leuk om hoogwaardige oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en te implementeren voor alle applicaties binnen ons bedrijf. Dit ter verbetering van de invulling van de behoeftes van onze klanten en medewerkers.


Daarnaast ben je sociaal en dan ook niet bang om contact te leggen met je collega’s om zo te inventariseren wat hun wensen en behoeften zijn. Vervolgens vertaal jij deze wensen naar onze externe partijen en waarborgt dit proces. In deze rol ben jij nauw betrokken bij het testen van nieuwe IT systemen, websites en applicaties. Jij kijkt daarbij met een scherp oog naar de gebruiksvriendelijkheid en werkbaarheid van het programma. Terwijl jij in de testomgeving duikt, kijk je ook direct of de wensen van je collega-gebruikers te realiseren zijn.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vereisten

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau, in de richting van bèta;
 • Je hebt al enige relevante werkervaring;
 • Als persoon ben je sociaal en communicatief sterk, zodat je jouw collega’s op weg kunt helpen en vragen kan beantwoorden;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met Agile werken en het gebruik van projectmanagement tools en je hebt affiniteit met digitalisering en IT;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. Je gaat als (Junior) Projectcoördinator aan de slag binnen een hecht team en ontvangt naast een goed basissalaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Als (Junior) Projectcoördinator ontvang je:

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 3 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid om eerder opgebouwd pensioen in te brengen in onze regeling;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Solliciteren op deze vacature bij Milieu Service Nederland?

Via de sollicitatiebutton kun je jouw cv en korte motivatie toesturen aan Stacy Noorbergen, Corporate Recruiter bij Milieu Service Nederland. Je mag verwachten dat je binnen twee werkdagen hoort of er een (digitale) kennismaking ingepland zal worden. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050.

N.B.: Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!