Skip to content

Projectmanager Logistiek

Nederland, Noord-Holland, DiemenLogistiek

Functieomschrijving

Binnen Milieu Service Nederland streven we naar een volledig circulaire economie. Wij zijn een snelgroeiend en dynamisch familiebedrijf, gevestigd in Diemen. Door afval zo goed mogelijk gescheiden in te zamelen, kan het worden hergebruikt als grondstof. Het inzamelen van afval doen wij dan ook op de meest duurzame en efficiënte manier, door bijvoorbeeld perscontainers in te zetten en zo veel mogelijk afvalstromen te scheiden. Dat doen we niet alleen, want dat doen we samen met onze collega’s en klanten. Als Projectcoördinator Logistiek zorg je ervoor dat processen verbeterd worden, efficiencyslagen gemaakt worden en digitale oplossingen bedacht worden.


Jij ziet kansen en weet daar vervolgens direct op in te spelen. Binnen de logistieke operatie zorg jij ervoor dat (bestaande) IT-toepassingen beter ingezet kunnen worden om het werk beter en efficiënter in te richten. Heel Milieu Service Nederland bevindt zich in een digitale transitie en daar plukken we dankzij jou ook op logistiek gebied de vruchten van. Als schakel tussen de applicatie ontwikkeling en de operationele functies weet jij verbindingen te leggen en verbeteringen te realiseren. Doordat dit een nieuwe functie binnen MSN is, kun je hier snel zaken gaan verbeteren. Uiteraard heb je hierover veel contact met o.a. de directeur Logistiek, de afdeling applicatie ontwikkeling, de afdeling Planning, onze chauffeurs en de rest van de organisatie.

Vereisten

 • Je bent ondernemend, hebt een positieve instelling en bent besluitvaardig;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet hoe je verbeteringen realiseert;
 • Je hebt al enige ervaring in een soortgelijke functie binnen een logistieke organisatie;
 • Je weet hoe het is om te schakelen tussen verschillende niveaus binnen een bedrijf;
 • Je weet hoe logistieke processen lopen en waar veel voorkomende problemen zich voordoen;
 • Je stuurt jouw projecten aan en realiseert de overeengekomen doelen binnen de gestelde termijnen;
 • Je kunt logistieke vraagstukken omzetten in digitale verbeterpunten;
 • Je hebt de overtuigingskracht om weerstand om te buigen naar enthousiasme;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kunt je goed verstaanbaar maken in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn. Jij zorgt ervoor dat we blijven groeien en onze klanten van een zo goed mogelijke service kunnen voorzien.


Als Projectcoördinator Logistiek ontvang je:

 • Een maandelijks salaris afhankelijk van de door jou opgedane relevante werkervaring;
 • 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen (€0,19 per kilometer);
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid om eerder opgebouwd pensioen in te brengen in onze regeling;
 • Een bedrijfsbonusregeling bij het behalen van jaarlijkse doelstellingen;
 • Een goede regeling bij ziekte gedurende het eerste ziektejaar;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld ons eigen opleidingsplatform Verder! of een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.

Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050 en dan vertellen we je graag meer!

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!