Skip to content

Relatiemanager - Winkelcentra

Nederland, Noord-Holland, RandstadSales

Functieomschrijving

Als Relatiemanager onderhoud jij op locatie het contact met huismeesters en beheerders van winkelcentra door heel Nederland. Het is een zelfstandige en dynamische rol waarbij jij veelvoudig contact hebt met verschillende contactpersonen binnen grote en kleine organisaties en ben jij de schakel tussen klant en kantoor. Na het starten van de dienstverlening houd jij je bezig met de aftersales, service, cross- en upselling en verhoog je de kwaliteit van de dienstverlening.


Bij grote winkelcentra ben jij regelmatig te vinden, maar ook bij de kleinere centra sta jij op locatie voor de beheerders klaar. Je voert controles uit bij de containerhokken, je gaat na of de containerhokken goed onderhouden worden, en zo niet, dan neem jij contact op met de hiervoor aangewezen partij om de klant te ontzorgen. Wordt er een nieuwe afvalpers geplaatst, dan ga jij na of de juiste technische aspecten geregeld zijn. Zijn er nieuwe huurders in het winkelcentra gekomen, dan speel jij daar gelijk op in. Daarnaast is adviseren over afvalscheiding en inzameling een belangrijk aspect. Wat gaat er goed en wat kan er beter.


Om een minimale CO2 uitstoot te generen houd jij je ook bezig met cross- en upselling. Je biedt aangrenzende winkels de mogelijkheid om gebruik te maken van de inzamelingsmiddelen op locatie van een winkelcentra. Denk hierbij aan een kleine onderneming die eigenlijk geen ruimte heeft voor een container op locatie. Deze klant kan jij ontzorgen door hem gebruik te laten maken van de voorzieningen van het centra.

Wie zijn wij?

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels een kleine 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulair economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn. Jij kunt er voor zorgen dat we blijven groeien en onze klanten van een zo goed mogelijke service kunnen voorzien.


Als Relatiemanager ontvang je het volgende:

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling en persoonlijke bonus;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een auto, telefoon en tablet van de zaak;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes. 

Vereisten

 • Je beschikt over minimaal een hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring;
 • Je bent in staat mee te denken met de klant en je kan de klant van het juiste advies voorzien;
 • Je houd je bezig met cross- en upselling;
 • Je hebt een commerciële instelling met een goede overtuigingskracht;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je haalt klanten binnen door zelfstandig te werken naar het beoogde resultaat;
 • Je hebt een goede band met jouw klanten en weet deze relaties perfect te beheren.

Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050.

N.B.:
Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!