Overslaan naar content

Debiteuren Medewerker

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 2.300 - € 3.100 per maandFinance

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Debiteuren Medewerker voor onze afdeling Finance bij Milieu Service Nederland. Als Debiteuren Medewerker ondersteun je het debiteuren team en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapportage, analyses en het beheren van de debiteurenadministratie, het bewaken van openstaande facturen, het verwerken van mutaties en het verzorgen van de aanmaningsprocedure zowel telefonisch als schriftelijk.


Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat alle facturen op tijd worden betaald. Je houdt contact met klanten over betalingsregelingen en jij bent de schakel tussen het incassobureau waar wij mee samen werken. Ook heb je een proactieve houding en denk je graag mee over verbeteringen in het debiteuren proces.

Vereisten

 • Je bent minimaal 32-40 uur beschikbaar;
 • Je bent beginnend in de debiteurenwereld;
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van en ervaring met boekhoudsystemen en Excel;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een klantgerichte instelling;
 • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail;

Wat bieden wij?

 • Een zeer veelzijdige functie waarbij je de kans krijgt om je eigen groeiambities vorm te geven en dat je een belangrijke rol hebt in de realisatie van de groeiambities Milieu Service Nederland!
 • Een salaris tussen de €2300 en €3100 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) en een pensioenregeling bij SPNG;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen, seminars en trainingen om jezelf te ontwikkelen.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.

N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!