Milieu Service Nederland - Senior HR Adviseur
Overslaan naar content

Senior HR Adviseur

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 4.600 - € 5.400 per maandHR

Functieomschrijving

Als Senior HR Adviseur bij Milieu Service Nederland ontwikkel je pro-actief HR beleid voor onze 175 collega’s, variërend van accountmanagers tot chauffeurs. In deze brede rol werk je aan allerlei HR-onderwerpen, van verzuimbegeleiding en het medewerkertevredenheidsonderzoek tot het adviseren van de HR Manager en coachen van je HR collega’s. Lees snel verder!


Jouw rol als Senior HR Adviseur

Je hebt een belangrijke rol in het op de kaart zetten van HR binnen Milieu Service Nederland. Je bent toegankelijk en empathisch, waardoor collega’s graag bij je aankloppen met hun HR gerelateerde vraagstukken. Mede dankzij je vakkennis en ervaring ga je lastige gesprekken niet uit de weg.

Je werkzaamheden bestaan uit een combinatie van HR taken en projecten, zoals:

 • Je stelt brieven en arbeidsovereenkomsten op aan de hand van de modellen in ons HR-systeem NMBRS en je houdt deze modellen up to date. 
 • Op basis van je vakkennis en relevante interne of externe data geef je gevraagd en ongevraagd advies aan de HR Manager en coach je je (junior) collega’s.
 • Je begeleidt lijnmanagers in het voeren van een proactief verzuimbeleid binnen hun team en schakelt waar nodig de arbodienst in.
 • Relevante (arbeidsrechtelijke) wetswijzigingen vertaal je – met hulp van onze bedrijfsjurist - naar concrete acties voor ons HR team.
 • Je initieert terugkerende projecten zoals het medewerkertevredenheidsonderzoek en vertaalt de uitkomsten naar concreet advies voor de directie.
 • Belangrijke data en communicatiemomenten (de terugkoppeling van het MTO bijvoorbeeld) zet je op de HR jaarkalender, zodat we proactief aan collega’s communiceren waar we aan werken.


Op dit moment bestaat ons HR- en recruitmentteam uit 4 collega’s, waarbij we dit jaar willen uitbreiden met jou als Senior HR Adviseur en nog 3 andere nieuwe collega’s. De cultuur binnen Milieu Service Nederland is informeel en ondernemend. Heb je een plan of idee dat ons vooruit gaat helpen? Pitch het, en voor je het weet ben je je plan aan het uitvoeren!

Vereisten

We noemen onszelf niet voor niets de ondernemende afvalpartner van zakelijk Nederland. Net die extra stap zetten voor onze klanten, partners én collega’s hoort daarbij. Eén van onze kernwaarden is innovatie, en daar hebben we jou voor nodig. Dus heb je ideeën voor de optimalisatie van processen of ontwikkeling van jouw rol? Dan luisteren we daar graag naar.


Daarnaast vragen we van je:

 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, liefst richting HRM
 • Je hebt in ieder geval 5 jaar werkervaring als HR Adviseur of HR Business Partner


Dit krijg je ervoor terug:

Om je maximaal te ondersteunen in je ontwikkeling en werkplezier, bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de € 4600 en € 5400 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, aangevuld met een bonusregeling;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Op dagen dat je thuiswerkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
 • Geniet van minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen, voor een evenwichtige werk-privébalans;
 • Pensioenregeling bij SPNG;
 • Een Microsoft Surface en mobiele telefoon met abonnement
 • Een vitaliteitsprogramma, elke dag vers fruit en sportfaciliteiten op kantoor;
 • Trainingen en opleidingen via ons leerplatform Verder! en op basis van jouw individuele ontwikkelplan;

En natuurlijk de kans om je met onze groeiende organisatie in te zetten voor een duurzamer Nederland. We zijn al 8 jaar op rij FD Gazellen en onze medewerkers beoordelen ons als werkgever met een 8!


Over Milieu Service Nederland

Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen: dat is de missie waar we met 200 collega’s aan werken bij Milieu Service Nederland. Ooit waren we een traditioneel afvalverwerkingsbedrijf, inmiddels zijn we een digitaal platform en circulaire partner.

We werken continu aan onze producten en diensten, maar ook aan kennisdeling en innovatie met onze klanten en partners. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Kom jij met ons werken aan een Nederland zonder afval?


Klaar om kennis te maken?

Klik op ‘solliciteren’ en ontdek de ontspannen sfeer bij Milieu Service Nederland! Eerst nog een vraag stellen? Of wil je vrijblijvend kennismaken met één van je toekomstige collega’s? Neem dan contact op met onze recruiter Wendy van Wijngaarden.

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!