Skip to content

Software Developer Mendix

Nederland, Noord-Holland, DiemenIT

Functieomschrijving

Onze ambitie is om binnen Nederland de beste digitale afvalmanager te worden, waarbij wij onze klanten volledig ontzorgen op afvalgebied. Er worden verschillende afvalstromen onderscheiden, die wij gescheiden inzamelen en vervolgens een nieuwe bestemming geven. Hierbij komen ook veel nieuwe applicaties en functionaliteiten kijken, die jij samen met ons gaat ontwikkelen en inspelen op de wensen van de klant. Als ondernemende afvalpartner ontwikkelen wij vooruitstrevende oplossingen die een stap verder gaan en de verwachtingen overtreffen. In een nieuw IT-team werk je samen met onze Directeur Digitale Transitie aan de nieuwste applicaties en ontwikkelingen; zo komen we samen verder met elkaar!


Binnen de scrum methodiek werk je veel zelfstandig en multidisciplinair. In korte cycli van twee weken lever je deelproducten op. Tijdens deze sprints ga je aan de slag met de wensen van de eindgebruikers. Dat zijn zowel jouw collega’s van andere afdelingen en ook onze klanten. We werken op dit moment onder andere aan een ledigingenapp en zijn bezig met het verder ontwikkelen en uitrollen van een klantportaal. Verder bouwen we straks samen met jou een platform waar onze klanten de beste afvaloplossing kunnen vinden. Voor elke klant vinden we zo een oplossing op maat. Jij zorgt ervoor dat onder andere dit platform en de applicaties voorzien in de behoeftes van de klant en gaat aan de slag met nog vele andere projecten.


Vereisten

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond in de richting van bèta / IT;
 • Vanzelfsprekend heb je affiniteit met of gevoel voor IT en het bouwen van oplossingen en functionaliteiten;
 • Analyseren is je op het lijf geschreven;
 • De afgelopen jaren heb je al enige werkervaring opgedaan in een professionele omgeving;
 • Vanuit jouw ervaringen heb je verstand van bedrijfsprocessen en datamodellen;
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en bent minimaal 24 uur maar idealiter 40 uur per week beschikbaar.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels bijna 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn.


Als Mendix Developer ontvang je:

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid om eerder opgebouwd pensioen in te brengen in onze regeling;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050.

N.B.:
Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.


of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!