Skip to content

Software Tester

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 2.500 - € 3.900 per maandDigitale innovatie

Functieomschrijving

Als Software Tester bij Milieu Service Nederland binnen de afdeling Digitale Innovatie ben je verantwoordelijk voor het testen van ons platform WIN (Waste Innovation Network platform) en onze portals, om ervoor te zorgen dat deze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en collega’s en klanten geen problemen ervaren.


Milieu Service Nederland helpt organisaties om zoveel mogelijk afvalstromen bij de bron te scheiden, zodat we zoveel mogelijk grondstoffen in de kringloop houden. Doordat we onze grondstoffen hergebruiken, gooien we geen grondstoffen weg en hebben we dus eigenlijk geen afval meer. Om dit optimaal te kunnen doen hebben we een eigen platform ontwikkeld.


Binnen jouw functie werk je nauw samen met ons applicatieteam om ervoor te zorgen dat ons platform foutloos werkt, optimaal functioneert, voldoen aan gestelde eisen en voldoet aan de behoeften van onze klanten, leveranciers en medewerkers. Jij houd je dag dagelijks bezig met het op gestructureerde wijze uitvoeren van functionele en technische testen.


Je rapporteert eventuele bugs en zorgt ervoor dat deze opgelost worden voordat nieuwe functionaliteiten live gaan of dat gebruikers er tegenaan lopen. Zo test je ook continue diverse gebruikersprocessen. Als Software Tester ben je een belangrijke schakel in het ontwikkelproces en draag je bij aan de verdere groei en ontwikkeling van Milieu Service Nederland.

Je belangrijkste taken zijn:

 • Het identificeren en rapporteren van bugs en andere problemen
 • Het samenwerken met ons ontwikkelingsteam om problemen op te lossen
 • Het documenteren van testresultaten en het bijhouden van testrapporten
 • Uitvoeren van Acceptatie testen, Integratie testen en End-to-End testen
 • Waarborgen en vastleggen van de kwaliteit

Vereisten

 • Je hebt al enige relevante werkervaring;
 • Je hebt hbo werk en denkniveau 
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Als persoon ben je sociaal en communicatief sterk, zodat je zelf actief de organisatie in stapt om informatie op te vragen bij gebruikers;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met Agile werken en het gebruik van projectmanagement tools en je hebt affiniteit met digitalisering en IT;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid om eerder opgebouwd pensioen in te brengen in onze regeling;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.


N.B.: Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!