Skip to content

Teamleider Administratie

Nederland, Noord-Holland, DiemenService

Functieomschrijving

Milieu Service Nederland is de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. We zijn ambitieus en groeien enorm hard! Zo zijn wij voor het vijfde jaar uitgeroepen tot een van de snelst groeiende grote bedrijven van Nederland. Groei jij samen met ons verder en ga je aan de slag als Teamleider bij MSN in Diemen?


Als Teamleider ben jij verantwoordelijk voor het feit dat iedereen de juiste dingen doet. Zelf ben je hierin het leidende voorbeeld. Want ook jijzelf hebt veelvuldig contact met onze klanten en zorg je dat zij de service ontvangen waar ze recht op hebben en alle administratie daaromheen op orde is. Samen met het team zorg je voor een hoge klanttevredenheid en ben je verantwoordelijk voor het loggen en nakomen van gemaakte afspraken en beloftes. Hierbij sta je in contact met zowel onze klanten als met andere afdelingen, want op zowel Administratie, Inkoop als Service zorgen wij ervoor dat het klantcontact vlekkeloos verloopt. 


Met behulp van beschikbare klantdata van jouw en andere afdeling(en) ben je in staat om zaken te verbeteren. Je informeert vervolgens alle collega's hierover en zet dit samen met hen om in acties. Jij inspireert én motiveert iedereen op de afdeling en draagt met veel plezier bij aan een fijne, ongedwongen werksfeer. 


Vereisten

 • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau en hebt ervaring in een servicegerichte functie;
 • Samenwerken vind je leuk en je staat er voor open om trainingen te volgen;
 • Je hebt ervaring met het aansturen en coachen van medewerkers;
 • Je bent klant- en servicegericht en in staat om vanuit processen te denken en data te analyseren;
 • Ervaring met Lean en verbeter-/verandermanagement is een pre;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.


Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. Dit jaar heeft MSN voor het vijfde jaar op rij een FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland! Jij kunt ervoor zorgen dat we blijven groeien en onze klanten van een zo goed mogelijke service kunnen voorzien. 


Als Teamleider ontvang je het volgende:

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Telefoon en tablet van de zaak;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een eigen fitnessmogelijkheid op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Regelmatig bedrijfs- en afdelingsuitjes;
 • Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden zoals het volgen van een Lean training;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën; je krijgt de vrijheid om kansen te pakken als je die ziet.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels een kleine 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050.

N.B.:
Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!