Skip to content

Teamleider Klantenservice

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 3.000 - € 4.200 per maandService

Functieomschrijving

In de rol van Teamleider Klantenservice weet je met de juiste tone-of-voice het team te motiveren. 

Een vrolijke alleskunner en een sfeermaker is wat wij zoeken voor deze functie.


Het is belangrijk dat jij het in je hebt om onze medewerkers in hun kracht te zetten en ze te laten groeien! Wat jij overdraagt op het team, dragen zij uit naar onze klanten. Zo bereiken we samen ons doel; de beste service verlenen. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat alle vragen omtrent afvalinzameling correct en tijdig worden behandeld.


In deze coachende rol ondersteun, motiveer, verbeter en geef je het goede voorbeeld aan medewerkers om bij te dragen aan een hogere kwaliteit van dienstverlening. Je geeft training bij telefoongesprekken, zorgt er voor dat de kennis die in huis is zo veel mogelijk wordt benut, analyseert proactief en geeft gevraagd en ongevraagd advies.


Heeft een collega meer ondersteuning nodig in zijn of haar ontwikkeling? Jij signaleert dit op tijd en gaat samen aan de slag om ieders kwaliteiten optimaal te benutten. Je hebt een open en positieve houding en jouw team kan voor alle hulp of adviezen bij je terecht. Als teamleider sta je niet aan de zijlijn, maar ben je onderdeel van het team.

Vereisten

 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt ervaring in een soortgelijke- en servicegerichte functie;
 • Je staat er voor open om mee te werken en het team te verbeteren;
 • Ervaring met Lean en verbeter/verandermanagement is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Als Teamleider Klantenservice ontvang je het volgende:

 • Een salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring tussen de €3.000 en €4.200 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;

 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar en 3,5 ATV dag;
 • Telefoon en tablet van de zaak;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid tot inbreng van oude regelingen;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een eigen fitnessmogelijkheid op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Regelmatig bedrijfs- en afdelingsuitjes;
 • Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden zoals het volgen van een Lean training en onze eigen MSN Academy ;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën; je krijgt de vrijheid om kansen te pakken als je die ziet. 

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.


of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!