Skip to content

Teamleider Leveranciersmanagement

Nederland, Noord-Holland, DiemenLeveranciersmanagement

Functieomschrijving

Als Teamleider Leveranciersmanagement ga je samen met onze Inkoopcoördinatoren op zoek naar de beste partners voor onze klanten. Wij besteden namelijk een groot deel van ons werk uit aan verschillende externe leveranciers en werken daarin dus samen met vele partners. Bij het inkopen van de dienstverlening wordt er rekening gehouden met verschillende aspecten, waarin jij er voor zorgt dat er bij de naleving daarvan goed opvolging aan wordt gegeven én hebt hier zelf een actieve bijdrage in. Daarbij speelt de digitale transitie waarin wij ons bevinden een grote rol. Via het portaal waarin gewerkt wordt, worden gemaakte afspraken gelogd en vind je snel de benodigde informatie terug. Onze partners werken namelijk ook in ditzelfde portal en zo zorgen we er samen voor dat de (ledigings)informatie en gemaakte afspraken altijd up-to-date zijn.


Je hebt veelvuldig contact met onze afvalpartners en leveranciers. Incidenteel zal je op bezoek gaan bij klanten en leveranciers om gemaakte afspraken te borgen en de relatie te onderhouden. Verder werk je vooral vanuit ons kantoor in Diemen en ben je verantwoordelijk voor het stimuleren van de verdere digitalisatie en het optimaliseren van onze dienstverlening. In een team van ongeveer vijf personen werk je actief mee én ben je verantwoordelijk voor continue verbetering op het gebied van KPI's en werkprocessen. 


Vereisten

 • Je beschikt ten minste over hbo werk- en denkniveau en ervaring met het coachen en aansturen van collega's of een team;
 • Je bent in staat om vanuit processen te denken en data te analyseren;
 • Afvalkennis is een grote pre;
 • Je hebt ervaring met BI tools en bent gevorderd met Excel;
 • Je hebt inkoop- en/of service-ervaring en hebt ervaring in het onderhouden van contact met partners of leveranciers;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels een kleine 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zamelen verschillende soorten afvalstromen in voor de hele grote ondernemingen tot de bakker op de hoek. We doen dit op de meest duurzame en efficiënte manier. Afval scheiden bij de bron is een speerpunt van onze organisatie. Met goed gescheiden afval is het mogelijk om nieuwe grondstoffen te maken. Op die manier geven wij invulling aan een circulaire economie. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Arbeidsvoorwaarden

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. Je gaat als Teamleider Leveranciersmanagement bij Milieu Service Nederland aan de slag binnen een hecht team en ontvangt naast een goed salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Als Teamleider Leveranciersmanagement ontvang je:

 • Een goed salaris met jaarlijkse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast maak je aanspraak op een (bedrijfs-)bonusregeling;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om daar 2 extra vakantiedagen bij te verdienen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding voor de thuiswerkdagen;
 • Een goede pensioenregeling met de mogelijkheid om eerder opgebouwd pensioen in te brengen in onze regeling;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een eigen fitness bij ons op kantoor en elke dag vers fruit;
 • Frequente bedrijfs- en afdelingsuitjes.


Heb je nog vragen?

Solliciteren op deze vacature gaat heel eenvoudig en we zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je op voorhand nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088-0809050. 


N.B.: Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld.

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!