Milieu Service Nederland - Teamleider Klantenservice
Overslaan naar content

Teamleider Klantenservice

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
Service

Functieomschrijving

Als Teamleider Klantenservice ben je de drijvende kracht achter ons klantenservice team Vastgoed en Facilitair. Met jouw vrolijke en motiverende persoonlijkheid zorg je voor een goede werksfeer, stimuleer je de ontwikkeling van de medewerkers en streef jij er naar om de allerbeste service te verlenen voor onze grootste klantgroep.


Jouw werkzaamheden als Teamleider Klantenservice Vastgoed en Facilitair:

In je dagelijkse werkzaamheden ziet dat er zo uit:

 • Servicegerichtheid stroomt door jouw aderen, je hebt de juiste mindset voor onze klanten en medewerkers. Met jouw team streef je naar het verlenen van de beste service en hoge klanttevredenheid.
 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen en monitoren van de gestelde KPI’s en persoonlijke -, afdelings- en bedrijfsdoelstellingen. Hier stuur jij de medewerkers individueel en op afdelingsniveau op aan.
 • Je fungeert als verbindingsbrug tussen verschillende afdelingen. Denk hierbij aan de afdelingen Service, Sales en Inkoop. Jij bent ook de operationele schakel tussen ons en onze leveranciers.
 • Je hebt een intrinsieke motivatie om inhoudelijke kennis op te doen over de branche. Je staat stevig in je schoenen en weet je het team het juiste gevoel te geven door medewerkers in hun kracht te zetten. Je staat voor om gezamenlijk het beste uit iedere medewerker te halen.


Wat vragen wij van jou?

We noemen onszelf niet voor niets de ondernemende afvalpartner van zakelijk Nederland. Net die extra stap zetten voor onze klanten, partners én collega’s hoort daarbij. Eén van onze kernwaarden is innovatie, en daar hebben we jou voor nodig. Dus heb je ideeën voor de optimalisatie van processen of ontwikkeling van jouw rol? Dan luisteren we daar graag naar.


Daarnaast vragen we van je:

 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week;
 • Je hebt hbo werk -en denk niveau en ervaring in een soortgelijke, service gerichte functie;
 • Je staat open om mee te werken en het team te verbeteren;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent een bruggenbouwer tussen verschillende afdelingen.

Twijfel je of je in dit profiel past? We moedigen je aan om te solliciteren, ook wanneer je niet aan alle functie-eisen voldoet.


Dit krijg je ervoor terug:

Om je maximaal te ondersteunen in je ontwikkeling en werkplezier, bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de €3.750,- en €4.250,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, aangevuld met een bonusregeling;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Op dagen dat je thuiswerkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
 • Geniet van minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen per jaar o.b.v. fulltime;
 • Pensioenregeling bij SPNG;
 • Een vitaliteitsprogramma, elke dag vers fruit en sportfaciliteiten op kantoor;
 • Trainingen en opleidingen via ons leerplatform MSN Academy en op basis van jouw individuele ontwikkelplan.

En natuurlijk de kans om je met onze groeiende organisatie in te zetten voor een duurzamer Nederland. We zijn al 7 jaar op rij FD Gazelle en onze medewerkers beoordelen ons als werkgever met een 8!


Over Milieu Service Nederland

Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen: dat is de missie waar we met 200 collega’s aan werken bij Milieu Service Nederland. Ooit waren we een traditioneel afvalverwerkingsbedrijf, inmiddels zijn we een digitaal platform en circulaire partner voor het bedrijfsleven.

We werken continu aan onze producten en diensten, maar ook aan kennisdeling en innovatie met onze klanten en partners. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Kom jij met ons werken aan een Nederland zonder afval?


Klaar om kennis te maken?

Klik op ‘solliciteren’ en word onderdeel van onze duurzame missie bij Milieu Service Nederland! Eerst nog een vraag stellen? Of wil je vrijblijvend kennismaken met één van je toekomstige collega’s? Ons recruitmentteam helpt je graag verder: recruitment@milieuservice.nl.

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!