Milieu Service Nederland - Verkoper Binnendienst
Overslaan naar content

Verkoper Binnendienst

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.200 per maandMSG Online

Functieomschrijving

Als Verkoper Binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je speelt een cruciale rol in het verkoopproces en zorgt ervoor dat onze klanten snel en adequaat geholpen worden. Of het nu gaat om het verkopen van afzetcontainers, upsellen op bestaande sales, of het regelen van een snelle levering, jij draait je hand er niet voor om.


Jouw werkzaamheden als Verkoper Binnendienst:

Je begint de dag om 08:00 uur met een kop koffie en een praatje met collega's. Al snel komen de eerste telefoontjes binnen: een particuliere klant die een container nodig heeft voor een verbouwing en een aannemer die meerdere containers aan het eind van de dag nodig heeft. Jij zorgt ervoor dat beide klanten tevreden zijn door snel en creatief te schakelen met leveranciers en de planning. Elke klant die belt is voor jou een uitdaging om én snel te kunnen helpen, maar ook zeker zie je hier een verkoopkans in en pakt deze met beide handen aan. Je dag sluit je af met een gevoel van voldoening omdat je klanten blij hebt gemaakt en je doelen hebt behaald.


In je dagelijkse werkzaamheden ziet dat er zo uit:

 • Je bent specialist op het gebied van afzetcontainers en weet als eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke en particulieren klanten in te spelen op de behoefte van de klant en biedt deskundig advies over afvaloplossingen.
 • Je bent voor 70% van de tijd bezig met sales, uiteraard hoort er een stukje administratie bij voor de overige 30%. Alles wordt genoteerd in ons systeem zodat wij dit goed kunnen borgen.
 • Heeft een klant al besteld en vandaag een afzetcontainer nodig? Geen probleem! Hier draai jij je handen niet voor om. ‘Nee’ bestaat niet en met behulp van ons landelijk partnernetwerk vind jij altijd een partij die aan deze vraag kan voldoen.


Wat vragen wij van jou?

We noemen onszelf niet voor niets de ondernemende afvalpartner van zakelijk Nederland. Net die extra stap zetten voor onze klanten, partners én collega’s hoort daarbij. Eén van onze kernwaarden is innovatie, en daar hebben we jou voor nodig. Dus heb je ideeën voor de optimalisatie van processen of ontwikkeling van jouw rol? Dan luisteren we daar graag naar.


Daarnaast vragen we van je:

 • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week;
 • Het gaat ons om jouw sales skills, maar mbo werk en denk niveau is een vereiste;
 • Je hebt al enige ervaring of affiniteit met sales ;
 • Je haalt voldoening uit elke succesvolle sale en vindt het leuk om snel te scoren;
 • Flexibiliteit, stressbestendigheid en creativiteit in het vinden van oplossingen.


Twijfel je of je in dit profiel past? We moedigen je aan om te solliciteren, ook wanneer je niet aan alle functie-eisen voldoet.


Dit krijg je ervoor terug:

Om je maximaal te ondersteunen in je ontwikkeling en werkplezier, bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.200 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, aangevuld met een aantrekkelijke  bonusregeling die jouw prestaties erkent en beloont;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Op dagen dat je thuiswerkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
 • Geniet van minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen per jaar o.b.v. fulltime;
 • Pensioenregeling bij SPNG;
 • Een vitaliteitsprogramma, elke dag vers fruit en sportfaciliteiten op kantoor;
 • Trainingen en opleidingen via ons leerplatform MSN Academy en op basis van jouw individuele ontwikkelplan;

En natuurlijk de kans om je met onze groeiende organisatie in te zetten voor een duurzamer Nederland. We zijn al 7 jaar op rij FD Gazelle en onze medewerkers beoordelen ons als werkgever met een 8!


Over MSG Online B.V.

MSG Online is het grootste online platform van Nederland voor afzetcontainers. Als onderdeel van Milieu Service Groep helpen wij met meer dan 200 collega's Nederland afvalvrij en CO2-neutraal te ondernemen.

Met MSG Online zorgen wij voor efficiëntie in afvalmanagement. We hebben een digitale focus, innovatieve werkwijze en gebruiksvriendelijke interface. Daarmee bieden een breed scala aan diensten en oplossingen, voor bedrijven én particulieren. Om te blijven innoveren en om onze klanten te ontzorgen, kunnen we jouw hulp gebruiken. Kom jij met ons werken aan een Nederland zonder afval?


Klaar om kennis te maken?

Klik op ‘solliciteren’ en word onderdeel van onze duurzame missie bij Milieu Service Nederland! Eerst nog een vraag stellen? Of wil je vrijblijvend kennismaken met één van je toekomstige collega’s? Ons recruitmentteam helpt je graag verder: recruitment@milieuservice.nl.

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!