Skip to content

Vrachtwagenchauffeur C(E)

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 15,87 per uurParidon Containers

Functieomschrijving

Wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste chauffeur met rijbewijs C. Heb jij ervaring in een dienstverlenende organisatie en staat service en klantgerichtheid bij jou ook op één? Kom dan werken bij Milieu Service Groep, Paridon Containers.


Als chauffeur kom je te werken in een jong en ambitieus team en werk je van maandag tot en met vrijdag. Incidenteel ben je ook beschikbaar op zaterdag, maar dat gaat altijd in overleg. Jouw werkdag begint rond 7 uur daarvoor start je vaak in de kantine waar we samen met de collega’s een kop koffiedrinken. Vervolgens stap je op de wagen en begin je aan de eerste rit die op je tablet verschijnt. Elke dag rij je een nieuwe route en daardoor is geen enkele dag hetzelfde. Je komt op verschillende locaties en bent het visitekaartje van het bedrijf naar de klanten toe. Vaak kom je na een rit weer terug op ons terrein en daardoor heb je ook veel onderling contact met jouw collega's. Ook bezoek je vaak andere eindverwerkers om afval te storten.

Vereisten

 • Je bent woonachtig in de buurt van Amsterdam/Diemen;
 • In bezit van rijbewijs C(E) en code 95 (eis);
 • In het bezit van VCA Basis en/of jouw TCVT Certificaat (pre);
 • Je hebt al ervaring in het rijden van soortgelijke wagens (portaal en haakarm is een pre);
 • Als persoon ben je sociaal en toegankelijk voor klanten en collega’s;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent stressbestendig, zelfstandig en nauwkeurig.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris van minimaal €15,87 per uur (Schaal D5-D6);
 • Een contract voor 40 uur per week en je komt rechtstreeks bij ons in dienst;
 • Overuren die je maakt worden tegen 130% uitbetaald;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, 8% vakantiegeld, pensioen en een vergoeding tijdens elke werkdag om bijvoorbeeld een kop koffie te halen onderweg;
 • Op basis van een fulltime dienstverband; 24 vakantiedagen per jaar en 3,5 ATV dag;
 • Je start om te beginnen met een contract voor een bepaalde periode met één maand proeftijd. Bij goed functioneren volgt er daarna een contract voor langere tijd;
 • De leukste collega’s en meer dan genoeg ruimte voor eigen initiatief;
 • Een gezonde werkomgeving met fruit, sportmogelijkheden en leuke uitjes & borrels.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!