Skip to content

Zaterdaghulp terreinmedewerker

Nederland, Noord-Holland, Diemen€ 10 - € 16 per uurOperationeel

Functieomschrijving

Je houdt je bezig met het wassen van (vracht)auto’s en zorgt voor het onderhoud van de auto’s. Je helpt bij het opruimen van de loods en het schoonhouden van ons terrein in Diemen. Daarnaast ben je inzetbaar voor eventuele overige bijkomende werkzaamheden zoals kleine reparaties of verplaatsen van containers.


Wie zijn wij?

Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn.

Vereisten

• Je hebt al ervaring in een operationele functie of wil graag leren;

• Je hebt een flexibele instelling;

• Je bent een echte aanpakker en hebt een oplossingsgerichte instelling;

• Je bent beschikbaar op zaterdag van 6:30 tot 14:30 uur;

• Je bent woonachtig in of rond Diemen.


Natuurlijk krijg je er ook een mooi salaris voor terug en je komt te werken in een organisatie die bijdraagt aan een schonere wereld. Het uurloon is afhankelijk van o.a. leeftijd en (werk)ervaring, maar ligt tussen de €10,- en €16,- per uur.


Momenteel werken er bijna 200 medewerkers op onze vestiging in Diemen, om klanten in heel Nederland van dienst te kunnen zijn. Kenmerkend voor de organisatie zijn de korte communicatielijnen, mogelijkheden tot groei en ontwikkeling, een directe stijl van leidinggeven en een hoog ambitieniveau.


Reageren? Bel naar 088-0809050 om een afspraak in te plannen of stuur jouw cv toe via een sollicitatie.

of

Reageren op deze vacature? Dat kan eenvoudig en snel. Solliciteer direct!

Solliciteren

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie toe via de sollicitatieknop. Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

Je sollicitatie is binnen, top! Daarna bellen we om jouw interesses en ambities te bespreken en een sollicitatiegesprek in te plannen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek bij ons in Diemen vertellen we je nog meer over Milieu Service Nederland en de functie en maken we nader kennis.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!