Skip to content

Zaterdaghulp terreinmedewerker

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 10 - € 16 per uurOperationeel

Functieomschrijving

Je houdt je bezig met het wassen van (vracht)auto’s en zorgt voor het onderhoud van de auto’s. Je helpt bij het opruimen van de loods en het schoonhouden van ons terrein in Diemen. Daarnaast ben je inzetbaar voor eventuele overige bijkomende werkzaamheden zoals kleine reparaties of verplaatsen van containers.

Vereisten

• Je hebt al ervaring in een operationele functie of wil graag leren;

• Je hebt een flexibele instelling;

• Je bent een echte aanpakker en hebt een oplossingsgerichte instelling;

• Je bent beschikbaar op zaterdag van 6:30 tot 14:30 uur;

• Je bent woonachtig in of rond Diemen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris tussen de €10 en €16 bruto per uur;
  • Een leuke baan bij een organisatie die zich inzet op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering;
  • Je komt te werken binnen een informeel en ambitieus bedrijf;

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.


of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!