Milieu Service Nederland - Administratief Medewerker Inkoop
Overslaan naar content

Administratief Medewerker Inkoop

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.200 per maandInkoop

Functieomschrijving

"1,6 miljoen liter tomatensaus, waar laat je dat?"

Het zijn geen alledaagse situaties, zelfs niet bij Milieu Service Nederland. Maar dit was één van de klantvragen waar onze afdeling Inkoop mee te maken kreeg in de afgelopen periode.

Jouw werkzaamheden als Administratief Medewerker Inkoop 

Als Medewerker Inkoop Administratie heb jij een cruciale rol, want zonder inkoop worden de containers bij onze klanten niet geledigd. Met jouw werkzaamheden maak je direct het verschil om onze klant tevreden te stellen. Door de juiste leveranciers te selecteren, draag je bij aan het succes van onze organisatie. Wanneer onze klanten voor ons kiezen, vertrouwen ze op onze expertise om de juiste leveranciers te selecteren die voldoen aan hun specifieke behoeften.

 • Als Medewerker Inkoop Administratie vertaal jij de klantwens naar de vraag: "Bij wie ga ik deze diensten inkopen?" Je maakt hier vervolgens concrete acties van.
 • Veel taken gaan in onze online omgevingen geautomatiseerd op basis van wie er rijdt, maar bij speciale opdrachten waarbij iets juist wél of niet kan, zoals beperkte tijden waarop containers geledigd kunnen worden, ben jij de bepalende schakel of dit in goede banen geleid gaat worden. 
 • Je bent niet alleen een deskundige in het beheren van relaties met leveranciers, maar ook in het oplossen van eventuele klachten of uitdagingen die naar boven komen bij de serviceafdeling.


Wat vragen wij van jou?

We noemen onszelf niet voor niets de ondernemende afvalpartner van zakelijk Nederland. Net die extra stap zetten voor onze klanten, partners én collega’s hoort daarbij. Eén van onze kernwaarden is innovatie, en daar hebben we jou voor nodig. Dus heb je ideeën voor de optimalisatie van processen of ontwikkeling van jouw rol? Dan luisteren we daar graag naar.


Daarnaast vragen we van je:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Werkervaring in de richting van inkoop en/of service is een pré;
 • Graag werken in computersystemen en deze snel onder de knie krijgen;
 • Goede vaardigheden in Excel en Outlook;


Dit krijg je ervoor terug:

In deze rol werk je nauw samen met verschillende afdelingen binnen Milieu Service Nederland, waaronder de teams van service, sales en uiteraard je eigen team. Je bevindt je in een werkomgeving waar prestaties worden beloond en waar collega's elkaar ondersteunen. Heb je de wens om jezelf verder te ontwikkelen, dan kijken wij binnen de organisatie altijd graag verder voor je.


Naast deze kansen bieden we natuurlijk ook:

 • Een salaris tussen de €2.500,- en €3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een stimulerende vitaliteitsbonus van maximaal €1.500,-;
 • Een aantrekkelijke (bedrijfs-)bonusregeling die je prestaties erkent en beloont;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen, voor een evenwichtige werk-privébalans;
 • Een solide pensioenregeling, inclusief de optie om oude regelingen in te brengen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een fitnessruimte bij ons op kantoor en elke dag vers fruit. Daarnaast word je extra beloond voor het stoppen met roken en/of het behalen van je afvaldoelen;
 • Gezellige bedrijfs- en afdelingsuitjes;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën; we moedigen je aan om kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen. Jij hebt je eigen roer in handen.


Over Milieu Service Nederland

Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen: dat is de missie waar we met 200 collega’s aan werken bij Milieu Service Nederland. Ooit waren we een traditioneel afvalverwerkingsbedrijf, inmiddels zijn we een digitaal platform en circulaire partner voor het bedrijfsleven. We werken continu aan onze producten en diensten, maar ook aan kennisdeling en innovatie met onze klanten en partners. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Kom jij met ons werken aan een Nederland zonder afval?


Klaar om kennis te maken?

Klik op ‘solliciteren’ en word onderdeel van onze duurzame missie bij Milieu Service Nederland! Eerst nog een vraag stellen? Of wil je vrijblijvend kennismaken met één van je toekomstige collega’s? Ons recruitmentteam helpt je graag verder: recruitment@milieuservice.nl.

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!