Over MSN
Overslaan naar content

Samen werken aan een duurzamer Nederland

Ons familiebedrijf is al meer dan 35 jaar actief in de afvalbranche. In die tijd zijn we van een traditioneel afvalverwerkingsbedrijf naar een circulaire partner getransformeerd. Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen: dat is onze missie. Dat doen we met onze producten en diensten, maar ook door kennisdeling en innovatie. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Kom jij met ons werken aan een Nederland zonder afval?

Duurzame ontwikkeling

Met ons onafhankelijke platform verbinden we iedereen in de afvalketen met elkaar. Ook delen we onze kennis over de impact van circulair afval. Dat doen we voor onze klanten – bijvoorbeeld met de Afval Experience – maar ook de ontwikkeling van onze werknemers vinden we belangrijk. We vertellen je graag meer over onze e-learning, lunchsessies en persoonlijke ontwikkelplannen. Als organisatie groeien we jaarlijks en helpen we steeds meer bedrijven om hun impact op het milieu aanzienlijk te verminderen. Daar kun jij aan bijdragen. Sluit jij je aan bij ons team van meer dan 200 collega’s?

Onze cultuur

We noemen onszelf niet voor niets de ondernemende afvalpartner van zakelijk Nederland. Ondernemen zit in ons DNA. Net die extra stap zetten voor onze klanten, partners én collega’s hoort daarbij. Als collega bij MSN heb je veel vrijheid. Waar het kan, bieden we functies hybride aan. En vind je het fijn om tussen de middag of na het werk te sporten? Dat kan in onze eigen gym. We waarderen eigen initiatief, bijvoorbeeld jouw ideeën over de optimalisatie van processen of ontwikkeling in jouw rol. Dat betekent niet dat je alles zelf hoeft te doen, want de deur van collega’s staat altijd open. Uitjes met collega en elk kwartaal een uitgebreide borrel horen er ook bij. Geen enkele dag is hetzelfde; dat maakt werken bij MSN zo leuk en uitdagend.

De secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast een ontspannen werksfeer en meewerken aan een duurzamer Nederland, kan je rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hybride werken

Om de werk- en privébalans goed te houden bieden we bij de meeste functies flexibel werken aan, waarbij je ook (deels) thuis kan werken.

24 vakantiedagen per jaar

Op basis van fulltime dienstverband krijg je 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen.

Fitness op kantoor

We hebben op kantoor een fitnessruimte ingericht met verschillende apparaten.

Vers fruit

Dagelijks hebben we fruit voor iedereen op alle verdiepingen. Niet alleen bananen, maar een gezonde variatie.

Borrels & uitjes

We organiseren regelmatig een uitgebreide borrel met foodtrucks voor het hele bedrijf en jaarlijks wordt er een afdelings- én bedrijfsuitje georganiseerd.

Pensioen

Wij hebben een goede pensioenregeling, zodat je ook ná jouw dienstverband bij MSN kunt blijven genieten.

Persoonlijke ontwikkeling

We hebben een leerplatform genaamd Verder! met tal van interessante cursussen, workshops en seminars van interessante sprekers. Ook stellen we een individueel ontwikkelplan op om je verder te helpen in je carrière.

Een MSN-sportoutfit

Voetballen, wielrennen of hardlopen? Wij zorgen voor een mooie MSN-sportoutfit!

Ons kantoor

Wij zijn met ons kantoor gevestigd in Diemen, vlak naast de A1. We zijn ook goed bereikbaar per bus. Bushalte Stammerkamp zit pal naast ons kantoor.

Milieu Service Nederland Stammerkamp 1 1112 VE DIEMEN 088 - 08 09 050 www.milieuservicenederland.nl

Recycling Diemen Stammerdijk 16 1112 AA DIEMEN www.recyclingdiemen.nl Paridon Containers Stammerdijk 16 1112 AA DIEMEN www.paridoncontainers.nl

Word onderdeel van ons succes

Ben jij overtuigd en wil je met ons meewerken aan een duurzamere toekomst voor Nederland? Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Ruim 35 jaar een begrip

Sinds 1986 actief en uitgegroeid tot een landelijke afvalinzamelaar met ruim 200 medewerkers. 

8 jaar op rij FD Gazelle

Hiermee behoren we tot de 30 snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland.

Beste Onderneming van 2022

Uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022 door Ondernemings- verkiezing NH.

Tevreden medewerkers

Tijdens ons jaarlijkse tevredenheids onderzoek onder medewerkers zijn we in 2022 met een 8 beoordeeld.