Skip to content

Maak kennis met Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een familiebedrijf en is al meer dan 35 jaar actief in de afvalbranche. Met een ruim aanbod aan inzamelmiddelen, hebben wij voor ieder afvalvraagstuk en elke afvalstroom een passende oplossing. Door ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij bedrijven altijd een duurzame én betaalbare optie aanbieden die aansluit bij hun wensen. Samen werken we aan een Nederland zonder afval. Kom jij ons helpen?

Een afval- en emissievrij ondernemend Nederland

Het is onze missie om Nederland afvalvrij en CO2 -neutraal te laten ondernemen. Dit bereiken we door het voor ondernemers makkelijk te maken afval te minimaliseren, te scheiden, in te zamelen en te laten recyclen. Wij streven naar een economie waarin geen afval meer aanwezig is en alles hergebruikt of gerecycled wordt. Afval is namelijk grondstof voor nieuwe producten. Naast afvalvrij ondernemen vinden wij het belangrijk om zo min mogelijk CO2 uit te stoten.

CO2-reductie bereiken we ook door te rijden met elektrische wagens en wagens op HVO 100 brandstof. Stap voor stap gaan we over op steeds meer elektrische voertuigen. Daarnaast werken we met een uitgebreid partnernetwerk. Wij komen niet overal met onze eigen wagens afval ophalen, maar huren de vrachtwagen in die al door de straat rijdt. Benutten van de overcapaciteit in het bestaande transportnetwerk noemen we dit. Door samen te werken met onze partners, zorgen wij voor een schonere en veiligere omgeving met minder vrachtwagenverkeer. Dit resulteert in een significante daling van de CO2-uitstoot, een veiligere omgeving, minder geluidsoverlast en een betere doorstroming van het verkeer. 

Onze cultuur

We noemen onszelf niet voor niets de ondernemende afvalpartner van zakelijk Nederland. Ondernemen zit in ons DNA. Net die extra stap zetten voor onze klanten, partners én medewerkers hoort daarbij. Medewerkers van MSN hebben veel vrijheid en eigen initiatief wordt gewaardeerd, bijvoorbeeld in de vorm van de optimalisatie van processen en groei en ontwikkeling in jouw functie. Dat betekent niet dat je alles zelf hoeft te doen, de deur van collega's staat altijd open. Uitjes met collega's en een uitgebreide vrijdagmiddagborrel elk kwartaal horen er ook bij! Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij MSN zo leuk en uitdagend.

De secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast een ontspannen werksfeer en meewerken aan een duurzamer Nederland, kan je rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hybride werken

Om de werk- en privébalans goed te houden bieden we bij de meeste functies flexibel werken aan, waarbij je ook (deels) thuis kan werken.

24 vakantiedagen per jaar

Op basis van fulltime dienstverband krijg je 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen.

Fitness op kantoor

We hebben op kantoor een fitnessruimte ingericht met verschillende apparaten.

Vers fruit

Dagelijks hebben we fruit voor iedereen op alle verdiepingen. Niet alleen bananen, maar een gezonde variatie.

Borrels & uitjes

We organiseren regelmatig een uitgebreide borrel met foodtrucks voor het hele bedrijf en jaarlijks wordt er een afdelings- én bedrijfsuitje georganiseerd.

Pensioen

Wij hebben een goede pensioenregeling, zodat je ook ná jouw dienstverband bij MSN kunt blijven genieten.

Persoonlijke ontwikkeling

We hebben een leerplatform genaamd Verder! met tal van interessante cursussen, workshops en seminars van interessante sprekers. Ook stellen we een individueel ontwikkelplan op om je verder te helpen in je carrière.

Een MSN-sportoutfit

Voetballen, wielrennen of hardlopen? Wij zorgen voor een mooie MSN-sportoutfit!

Ons kantoor

Wij zijn met ons kantoor gevestigd in Diemen, vlak naast de A1. We zijn ook goed bereikbaar per bus. Bushalte Stammerkamp zit pal naast ons kantoor.

Milieu Service Nederland Stammerkamp 1 1112 VE DIEMEN 088 - 08 09 050 www.milieuservicenederland.nl

Recycling Diemen Stammerdijk 16 1112 AA DIEMEN www.recyclingdiemen.nl Paridon Containers Stammerdijk 16 1112 AA DIEMEN www.paridoncontainers.nl

Word onderdeel van ons succes

Ben jij overtuigd en wil je met ons meewerken aan een duurzamere toekomst voor Nederland? Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Ruim 35 jaar een begrip

Sinds 1986 actief en uitgegroeid tot een landelijke afvalinzamelaar met ruim 200 medewerkers. 

6 jaar op rij FD Gazelle

Hiermee behoren we tot de 30 snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland.

Beste Onderneming van 2022

Uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022 door Ondernemings- verkiezing NH.

Tevreden medewerkers

Tijdens ons jaarlijkse tevredenheids onderzoek onder medewerkers zijn we in 2022 met een 8 beoordeeld.