Skip to content

Over ons

Bij ons zetten hardwerkende collega's zich elke dag in om onze klanten blij te maken. Alle afdelingen werken samen aan hetzelfde doel: Nederland afvalvrij en CO²-neutraal laten ondernemen. Dit bereiken we door het voor ondernemers makkelijk te maken afval te minimaliseren, te scheiden, in te zamelen en te laten recyclen. Afval is namelijk een grondstof voor een nieuw product. Samen toewerken naar een circulaire economie is een van onze speerpunten. Dit doen we o.a. door het afval te scheiden bij de bron.

MSN is onderdeel van Milieu Service Groep, een organisatie waar ook o.a. Paridon Containers en Recycling Diemen onder vallen. Op deze manier kunnen wij voor alle afvalstromen een passende oplossing aanbieden.

Onze cultuur

Bij ons heerst een ontspannen en informele werksfeer. De deur staat altijd open voor iedereen. Uitjes met collega's en een maandelijkse vrijdagmiddagborrel kunnen dan ook niet ontbreken! Daarnaast stimuleren wij eigen initiatief en ontwikkeling, bijvoorbeeld in de vorm van de optimalisatie van processen en groei en ontwikkeling in jouw functie. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij MSN zo leuk en uitdagend.

Werken bij Milieu Service Nederland | Diemen | Vacatures

De ondernemende afvalpartner van zakelijk Nederland

Milieu Service Nederland is de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij zijn een ambitieuze en gedreven organisatie waarbij verandering en verbetering continu plaatsvinden. Wij groeien snel en hebben dit jaar voor de vijfde keer op rij een FD Gazellen Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende grote bedrijven van Nederland. Dit kunnen wij waarmaken dankzij ons gedreven collega's, die zich elke dag inzetten om onze doelen te bereiken. Word jij onderdeel van dit snelgroeiende en ambitieuze bedrijf? Check onze vacatures!

Ons kantoor

Wij zijn met ons kantoor gevestigd in Diemen, vlak naast de A1. Vanuit ons hoofdkantoor verzorgen wij alle diensten voor onze klanten. Milieu Service Nederland Stammerkamp 1 1112 VE DIEMEN

Recycling Diemen Stammerdijk 16 1112 AA DIEMEN Paridon Containers Stammerdijk 16 1112 AA DIEMEN

Milieu Service Nederland

Recycling Diemen

Paridon Containers