Skip to content

Over ons

Bij ons zetten hardwerkende collega's zich elke dag in om onze klanten blij te maken. Alle afdelingen werken samen aan hetzelfde doel: Nederland afvalvrij en CO²-neutraal laten ondernemen. Dit bereiken we door het voor ondernemers makkelijk te maken afval te minimaliseren, te scheiden, in te zamelen en te laten recyclen. Afval is namelijk een grondstof voor een nieuw product. Samen toewerken naar een circulaire economie is een van onze speerpunten. Dit doen we o.a. door het afval te scheiden bij de bron.

MSN is onderdeel van Milieu Service Groep, een organisatie waar ook o.a. Paridon Containers en Recycling Diemen onder vallen. Op deze manier kunnen wij voor alle afvalstromen een passende oplossing aanbieden.

Onze cultuur

Bij ons heerst een ontspannen en informele werksfeer. De deur staat altijd open voor iedereen. Uitjes met collega's en een maandelijkse vrijdagmiddagborrel kunnen dan ook niet ontbreken! Daarnaast stimuleren wij eigen initiatief en ontwikkeling, bijvoorbeeld in de vorm van de optimalisatie van processen en groei en ontwikkeling in jouw functie. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij MSN zo leuk en uitdagend.

Werken bij Milieu Service Nederland | Diemen | Vacatures

De ondernemende afvalpartner van zakelijk Nederland

Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot de 30 snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. En daar kunnen wij jou goed bij gebruiken, dus check snel onze vacatures!

Beste onderneming 2022 MSN

Ons kantoor

Wij zijn met ons kantoor gevestigd in Diemen, vlak naast de A1. Vanuit ons hoofdkantoor verzorgen wij alle diensten voor onze klanten. Milieu Service Nederland Stammerkamp 1 1112 VE DIEMEN

Recycling Diemen Stammerdijk 16 1112 AA DIEMEN Paridon Containers Stammerdijk 16 1112 AA DIEMEN

Milieu Service Nederland

Recycling Diemen

Paridon Containers