Skip to content

Chauffeur Minipers (B-rijbewijs)

Diemen, Noord-Holland, Nederland€ 2.300 - € 2.350 per maandLogistiek

Functieomschrijving

Als Chauffeur Minipers bij Milieu Service Nederland ben je het visitekaartje van ons bedrijf en zorg je ervoor dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening.


Elke ochtend start je samen met jouw collega’s bij onze expeditie, nadat je kop koffie op is stap je op je eigen wagen en ga je op pad. De route is al voor je uitgestippeld, met jouw schone minipers container rijd je naar locatie. Op locatie wissel je de miniperscontainer om, je koppelt deze los en vervangt de volle hul voor een legen. Met de volle container rijd je naar een afvalstort locatie in de buurt en stort je deze leeg. Je spuit de container schoon met de hogedrukspuit die op jouw auto is bevestigd en rijd met de frisse schone hul naar de volgende klant!


Je draagt verantwoordelijkheid voor het correct en veilig laden, vervoeren en lossen van de minipers container. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt eigenaarschap over je taken. Daarnaast zorg je er voor dat de locatie van de klant altijd schoon en netjes achterblijft. 


De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag vanaf 06:30 uur. Zaterdag werken komt ook voor, dit is geen verplichting maar wordt zeker gewaardeerd. De functie is zowel parttime als fulltime mogelijk.


Bij Milieu Service Nederland bieden we doorgroeimogelijkheden voor gemotiveerde medewerkers. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden trainingen en opleidingen aan om je vaardigheden verder te ontwikkelen.


Wij zoeken iemand die:

 • Goede communicatieve vaardigheden heeft;
 • Flexibel is en geen 9-tot-5-mentaliteit heeft;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel heeft en zelfstandig kan werken;
 • Goede fysieke conditie;

Vereisten

 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
 • Je hebt minimaal een half jaar ervaring in het transport;
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar, meer kan uiteraard ook;
 • Je bent stressbestendig en vind het leuk om zelfstandig te werken;
 • Als persoon ben je sociaal en toegankelijk voor klanten en collega’s.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring vanaf € 2.350 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Overuren die je maakt worden tegen 130% uitbetaald;
 • De mogelijkheid om jouw BE of C rijbewijs te halen;
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer, 8% vakantiegeld, pensioen en een vergoeding tijdens elke werkdag om bijvoorbeeld een kop koffie te halen onderweg;
 • Minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen;
 • De leukste collega’s en meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden;
 • Een gezonde werkomgeving met fruit, sportmogelijkheden en leuke uitjes & borrels.


Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazellen. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vragen?

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel! We zien je reactie graag verschijnen.

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of 088 - 08 09 050.

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!