Milieu Service Nederland - Mendix Developer
Overslaan naar content

Mendix Developer

Hybride
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 3.700 - € 4.500 per maandDigitale innovatie

Functieomschrijving

Bij Milieu Service Nederland werk je als Mendix Developer in een complexe data-rijke omgeving, met snelle technologische ontwikkelingen zoals A.I en slimme weegschalen, stel je kritische vragen en adviseer je stakeholders om werkbare en duurzame oplossingen te bouwen. Je ziet snel resultaat van je werk, want alles wat we bouwen gaat direct na de sprint live. Wil jij ons helpen Nederland afvalvrij te maken? Lees dan snel verder!


Jouw werkzaamheden als Mendix Developer

Bij Milieu Service Nederland helpen we bedrijven hun afval op een duurzame manier te scheiden, minimaliseren, inzamelen en recyclen. Als Mendix Developer werk je met je collega’s aan de doorontwikkeling van het digitale platform dat onze dienstverlening mogelijk maakt.


Zo’n 35 afvalstromen, 6000 verschillende producten en meer dan 2 miljoen ledigingen per jaar maken het een complexe omgeving met veel data en afhankelijkheden. De afvalbranche ontwikkelt zich bovendien in hoog tempo, met nieuwe innovaties en technologieën zoals A.I en slimme weegschalen.


De (klant)behoefte die daaruit voortkomt voer je als Mendix Developer niet klakkeloos uit. Je stelt kritische vragen aan je stakeholders, adviseert ze waar nodig en waakt er zo voor dat we werkbare en duurzame oplossingen bouwen.


Over het team waarin je komt te werken:

 • We zijn met zo’n 30 interne en externe Mendix developers
 • We werken op basis van scrum, met sprints van 2 weken
 • We werken hybride, waarvan minimaal 2 dagen op ons kantoor in Diemen
 • We zijn bevlogen in ons werk en maken graag tijd voor een praatje of grapje

Zie je graag snel resultaat van je werk? Dan zit je bij ons goed als Mendix Developer: Alles wat we bouwen gaat na de sprint live en wordt in gebruik genomen door klanten, leveranciers, en collega’s. Je voegt dus meteen waarde toe.


Functionaliteiten waar het team aan werkt/heeft gewerkt zijn bijvoorbeeld onze ledigingenapp, het ontwikkelen en uitrollen van een persoonlijk klantportaal waardoor we onze klanten nog beter kunnen servicen en een platform waarmee onze klanten de beste afvaloplossing voor hun situatie kunnen vinden.

Wat vragen wij van jou? 

We noemen onszelf niet voor niets de ondernemende afvalpartner van zakelijk Nederland. Net die extra stap zetten voor onze klanten, partners én collega’s hoort daarbij. We zijn veel bezig met innovatie, dus jouw ideeën om ons platform te verbeteren zijn altijd welkom!


Daarnaast vragen we van je:

 • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week
 • Je hebt een afgeronde hbo Bachelor opleiding
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met low code development, bij voorkeur Mendix
 • Je kunt je uitstekend mondeling en schriftelijk uitdrukken in het Nederlands


Dit krijg je ervoor terug:

Om je maximaal te ondersteunen in je ontwikkeling en werkplezier, bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de € 3700 en € 4500 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, aangevuld met een bonusregeling;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Op dagen dat je thuiswerkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
 • Geniet van minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen, voor een evenwichtige werk-privébalans;
 • Pensioenregeling bij SPNG;
 • Een goede laptop;
 • Een vitaliteitsprogramma, elke dag vers fruit en sportfaciliteiten op kantoor;
 • Trainingen en opleidingen via onze MSN Academy en op basis van jouw individuele ontwikkelplan.

En natuurlijk de kans om je met onze groeiende organisatie in te zetten voor een duurzamer Nederland. We zijn al 7 jaar op rij FD Gazelle en onze medewerkers beoordelen ons als werkgever met een 8!

Over Milieu Service Nederland

Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen: dat is de missie waar we met 200 collega’s aan werken bij Milieu Service Nederland. Ooit waren we een traditioneel afvalverwerkingsbedrijf, inmiddels zijn we een digitaal platform en circulaire partner voor het bedrijfsleven.

We werken continu aan onze producten en diensten, maar ook aan kennisdeling en innovatie met onze klanten en partners. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Kom jij met ons werken aan een Nederland zonder afval?

Klaar om kennis te maken?

Klik op ‘solliciteren’ en bouw mee aan ons Mendix platform bij Milieu Service Nederland! Eerst nog een vraag stellen? Of wil je vrijblijvend kennismaken met één van je toekomstige collega’s? Ons recruitmentteam helpt je graag verder: recruitment@milieuservice.nl.

Hybride

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!