Milieu Service Nederland - Project Medewerker Duurzaamheid
Overslaan naar content

Project Medewerker Duurzaamheid

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 2.750 - € 3.500 per maandSales

Functieomschrijving

Als Project Medewerker Duurzaamheid speel je een cruciale rol in het ondersteunen en leiden van diverse duurzaamheidsprojecten. Je begint je loopbaan door mee te lopen met grote projecten, waarbij je geleidelijk aan de nodige vaardigheden ontwikkelt om zelfstandig projecten op te pakken en uit te voeren.


Jouw werkzaamheden als Project Medewerker Duurzaamheid.

In je dagelijkse werkzaamheden ziet dat er zo uit:

 • Geen dag is hetzelfde. Deze dynamische functie zorgt voor afwisseling met betrekking tot verschillende vraagstukken en behoeften binnen onze klantenportefeuille. Hierin is wet- en regelgeving het uitgangspunt van onze adviezen.
 • Controleren van de projectplanning, waarbij je er voor zorgt dat alle openstaande acties zijn gepland en uitgevoerd.
 • Met onze data weet je inzichten te creëren en deze toe te passen in concrete acties voor onze klanten hierin werk je nauw samen met de Business Development afdeling en andere teams binnen de organisatie. Samen vormen jullie een krachtig team dat streeft naar een duurzamere toekomst, waarbij elk project een kans is om impact te maken en verandering teweeg te brengen voor onze klanten.
 • Je presenteert helder en overtuigend, zowel intern als extern, en weet anderen te inspireren met jouw visie op duurzaamheid. Door business cases uit te werken en te presenteren, overtuig je klanten dat een duurzamere aanpak niet alleen haalbaar is, maar ook kostenbesparend kan zijn.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van ons Kenniscentrum door de opgedane kennis en uitgewerkte projecten hieraan toe te voegen.


Wat vragen wij van jou?

We noemen onszelf niet voor niets de ondernemende afvalpartner van zakelijk Nederland. Net die extra stap zetten voor onze klanten, partners én collega’s hoort daarbij. Eén van onze kernwaarden is innovatie, en daar hebben we jou voor nodig. Dus heb je ideeën voor de optimalisatie van processen of ontwikkeling van jouw rol? Dan luisteren we daar graag naar.


Daarnaast vragen we van je:

 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
 • Je hebt een afgeronde hbo Bachelor, bijvoorbeeld in de richting van Marketing, Duurzaamheid, Circulaire Economie of Projectmanagement;
 • Je hebt veel interesse voor duurzaamheid en circulaire economie;
 • Je intrinsieke motivatie voor duurzaamheid drijft je om bij te dragen aan een groenere wereld en je hebt een passie voor milieukwesties die je in elk project terugziet;
 • Met uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands en Engels en overtuigingskracht bouw je vertrouwen op bij klanten en collega's;
 • Je blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen in wet- en regelgeving rondom duurzaamheid, specifiek op het gebied van inkoop en afvalverwerking.


Dit krijg je ervoor terug:

Om je maximaal te ondersteunen in je ontwikkeling en werkplezier, bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de € 2750 en € 3500 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, aangevuld met een bonusregeling;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Op dagen dat je thuiswerkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
 • Geniet van minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen, voor een evenwichtige werk-privébalans;
 • Pensioenregeling bij SPNG;
 • Een vitaliteitsprogramma, elke dag vers fruit en sportfaciliteiten op kantoor;
 • Trainingen en opleidingen via ons leerplatform VERDER en op basis van jouw individuele ontwikkelplan;

En natuurlijk de kans om je met onze groeiende organisatie in te zetten voor een duurzamer Nederland. We zijn al 7 jaar op rij FD Gazelle en onze medewerkers beoordelen ons als werkgever met een 8!


Over Milieu Service Nederland

Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen: dat is de missie waar we met meer dan 200 collega’s aan werken bij Milieu Service Nederland. Ooit waren we een traditioneel afvalverwerkingsbedrijf, inmiddels zijn we een digitaal platform en circulaire partner voor het bedrijfsleven.

We werken continu aan onze producten en diensten, maar ook aan kennisdeling en innovatie met onze klanten en partners. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Kom jij met ons werken aan een Nederland zonder afval?


Klaar om kennis te maken?

Klik op ‘solliciteren’ en word onderdeel van onze duurzame missie bij Milieu Service Nederland! Eerst nog een vraag stellen? Of wil je vrijblijvend kennismaken met één van je toekomstige collega’s? Ons recruitmentteam helpt je graag verder: recruitment@milieuservice.nl.

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!